Keystone logo
University of Europe for Applied Sciences

University of Europe for Applied Sciences

University of Europe for Applied Sciences

Introduktion

Välkommen till University of Europe for Applied Sciences (UE), där vi vårdar nästa generation av designers och beslutsfattare inom olika områden som affärer, sport, media & evenemang och konst & design. Vårt pedagogiska förhållningssätt kännetecknas av dess praktiska orientering, internationella perspektiv, tvärvetenskapliga fokus och engagemang för att främja framgång.

På University of Europe for Applied Sciences är vi stolta över att tillhandahålla en stödjande och inkluderande lärmiljö som liknar en sammanhållen familj. Vårt uppdrag är att underlätta din personliga tillväxt och utveckling av en motståndskraftig karaktär. Centralt för vårt etos är fem kärnprinciper som ligger till grund för vår institution: att främja en informell men ändå gynnsam atmosfär för lärande, anförtro dig ansvar, fira dina prestationer, betona praktiska lärandeupplevelser och främja ett globalt tänkesätt.

För att förverkliga dessa principer, odlar University of Europe for Applied Sciences en kultur av välbefinnande och uppmuntrar en miljö där du kan trivas och utmärka dig.

q

Våra campus

Upptäck våra livliga campus

Ge dig ut på en unik resa över våra campus i Berlin, Hamburg och Iserlohn, som alla erbjuder sin distinkta charm och atmosfär. Oavsett om du föredrar den dynamiska energin i huvudstaden, den maritima tjusningen i en nordtysk hamnstad eller de fridfulla omgivningarna på ett campus i amerikansk stil, erbjuder vi olika miljöer som passar dina preferenser.

Att välja en kurs och ett universitet innebär ofta att man överväger i vilken miljö du kommer att trivas. Våra campus tillgodoser ett brett spektrum av önskemål, vilket säkerställer att du hittar den perfekta passformen.

Vårt campus ligger inbäddat i hjärtat av Berlin och erbjuder oöverträffad tillgång till det pulserande stadslivet, bara några minuter från Potsdamer Platz. Samtidigt ståtar vårt campus i Iserlohn med frodiga gröna omgivningar, som ger en lugn bakgrund för dina studier, med rikliga fritidsaktiviteter tillgängliga på Seilersee. I Hamburg ligger vårt campus i det livliga Altona-distriktet, som erbjuder närhet till den livliga hamnen och den natursköna floden Elbe.

På University of Europe for Applied Sciences handlar din utbildningsresa inte bara om akademiker utan också om att fördjupa dig i en miljö som främjar tillväxt, kreativitet och oändliga möjligheter.

Varför Tyskland?

 • Tysklands robusta ekonomi driver innovation och tillväxt i Europa.
 • Nationens låga arbetslöshet i jämförelse med de andra EU-länderna
 • Med låga brottsfrekvenser erbjuder Tyskland en trygg och säker miljö.
 • Tyskland erbjuder en relativt överkomlig levnadskostnad

UE Hamburg

Varför Berlin?

 • Som ett pulserande internationellt nav erbjuder Berlin en mångsidig livsstil med livliga kulturupplevelser.
 • Eftersom engelska är allmänt talad är språkbarriärerna minimala, vilket främjar sömlös kommunikation för utlänningar.
 • Vårt campus, centralt beläget i stadens centrum och bra förbindelser, ger bekväm tillgång till allt som Berlin erbjuder.
 • Berlin har sitt huvudkontor för många internationella företag och nystartade företag och är en idealisk miljö för entreprenörer och frilansare.

Berlin Campus

Vårt program

Välkommen till University of Applied Sciences Europe (UE), där vi erbjuder dynamiska kandidat- och masterprogram skräddarsydda för att passa både heltidsstudenter och yrkesverksamma som vill förbättra sina färdigheter. Rotade i två kärnprinciper - praktiskt lärande och ett globalt perspektiv - våra program är utformade för att ge en omfattande och berikande pedagogisk erfarenhet.

Praktiskt lärande

På UE tror vi på att lära genom att göra. Förutom uppskattade akademiker består vår fakultet av välkända yrkesverksamma från olika branscher, som tar med verklig expertis in i klassrummet. Med starka branschkopplingar främjar vi ett levande utbyte av idéer, vilket säkerställer att dina studier är relevanta och anpassade till arbetsmarknadens krav. Vår prioritet är att integrera praktiska färdigheter och branschkrav i din läroplan från början, vilket ger dig en konkurrensfördel inom ditt valda område. Genom vårt aktiva engagemang med branschledare får du möjlighet att få ovärderliga insikter i hur framgångsrika företag och branscher fungerar.

Tänker i internationella banor

I dagens sammanlänkade värld är ett globalt perspektiv nyckeln. På UE omfamnar vi mångfald och internationalisering som grundpelare i vår pedagogiska strategi. Vårt kandidatprogram inkluderar en termin utomlands, vilket ger dig möjligheten att fördjupa dig i olika kulturer och få en bredare förståelse för global affärspraxis. På samma sätt innehåller vårt masterprogram International Summer School, en plattform för tvärkulturellt utbyte och samarbete med studenter från hela världen. Genom att samarbeta med universitet inom Global University Systems (GUS) säkerställer vi sömlös integration och stöd för din internationella erfarenhet. Dessutom återspeglar vår mångfaldiga studentkår den globala karaktären hos vår institution, vilket ger stora möjligheter till kulturellt utbyte och nätverkande.

På UE är praktiskt lärande och ett globalt perspektiv inte bara principer; de är inbäddade i allt vi gör, vilket ger dig möjlighet att frodas i en snabbt utvecklande och sammankopplad värld.

Du kan börja studera hos oss i mars & september.

Fokus på anställningsbarhet

 • Hög anställningsbarhet: 93 % av våra företagsutexaminerade får anställning inom 1 år efter examen.
 • Praktisk erfarenhet: Skaffa praktisk erfarenhet genom verkliga projekt integrerade i din läroplan.
 • Branschpartnerskap: Dra nytta av våra partnerskap med kända företag, vilket ger värdefulla nätverksmöjligheter och potentiella karriärvägar.
 • Efterstudievisum: Internationella studenter är berättigade till ett 18-månaders efterstudievisum, vilket förbättrar möjligheterna till global karriärutveckling.
 • Studera utomlands och arbetserfarenhet: Våra program erbjuder möjligheter till en termin utomlands eller arbetslivserfarenhet, berikar din akademiska erfarenhet och vidgar dina professionella horisonter.
 • Bosätta sig i Tyskland: Utexaminerade som arbetar i 24 månader är berättigade att ansöka om permanent uppehållstillstånd i Tyskland

w

Vårt mål

Vårt engagemang för din framgång

På University of Europe for Applied Sciences är vårt främsta mål din framgång. Vi är dedikerade till att se till att du är oklanderligt förberedd att ge dig ut på din professionella resa och skapa din egen väg. Med detta mål i åtanke strävar vi efter att odla våra studenter till dynamiska unga yrkesverksamma med ett entreprenöriellt tänkesätt.

I dagens snabbt föränderliga landskap kräver framgång en mångfacetterad kompetensuppsättning. Vi inser vikten av att blanda substantiell kunskap med interpersonell kompetens, ledningsexpertis och ett globalt perspektiv. Dessa element utgör grunden för en framgångsrik karriär i den dynamiska sfären av den fria marknadsekonomin. Arbetsgivare söker i allt högre grad företagsamma chefer som har en stark teoretisk bakgrund och har skaffat sig värdefull praktisk erfarenhet både nationellt och internationellt under sina akademiska sysselsättningar. Vi är fast beslutna att utrusta dig med verktyg och kunskap för att möta och överträffa dessa förväntningar.

De påtagliga resultaten av vårt tillvägagångssätt är uppenbara: Utexaminerade från University of Europe for Applied Sciences övergår konsekvent snabbt till arbetskraften, beväpnade med kompetens och självförtroende för att trivas i olika professionella miljöer.

Program och studenterfarenhet

 • Topp 10-ranking för undervisningskvalitet i företagsekonomi
 • Små klassstorlekar för personligt lärande
 • Högt kvalificerade föreläsare med branschkompetens
 • Olika programval
 • 100% engelska undervisade grader
 • Toppmodern infrastruktur och anläggningar
 • Internationellt fokus med studenter från 23+ nationaliteter
 • Internationella utflykter för studenter

b

Platser

 • Berlin

  Dessauer Str 3-5 , D-10963 DE, Berlin

  • Iserlohn

   Reiterweg 26b, 58636, Iserlohn

   • Hamburg

    Museumstraße 39 , 22765, Hamburg

    • Potsdam

     UE Innovation Hub, Konrad-Zuse-Ring 11, D-14469, Potsdam

     • Dubai

      The Offices 3 - One Central, Dubai World Trade Centre Dubai - United Arab Emirates, 32257, Dubai

      Frågor