Keystone logo
UBIS

UBIS

UBIS

Introduktion

UBIS är en verkligt unik, professionellt fokuserad internationell utbildningsinstitution med campusplatser i Genève, schweiz, Barcelona, Spanien, och ett globalt onlinecampus med huvudkontor i Washington DC.

UBISDNA består av tre huvudfaktorer:

 • Verklig upplevelse
 • Personlig uppmärksamhet för varje elev
 • Internationellt perspektiv

UBIS erbjuder professionellt fokuserade program som sträcker sig från mikrocertifikat, ungkarl, magister- och doktorsexamen.

UBIS” Professorer är mycket erfarna proffs. De tar med sig verkliga problem i klassrummet och dissekerar dem med det kritiska erfarenhetsögat.

UBIS anpassar ständigt sitt kursinnehåll och metoder för att säkerställa att våra akademiker är utrustade med kunskap och färdigheter för att trivas på globlal affärs- och teknikmarknad.

UBISVi uppmärksammar varje elevs behov och strävar efter att leverera en anpassad och personlig inlärningsupplevelse.

Vi är ett verkligt internationellt samhälle:UBIS ”fakultet, personal, och studenter kommer från över 40 olika nationaliteter och från alla hörn av världen. UBIShar också ett starkt nätverk av internationella universitet och företagspartners och ett verkligt internationellt alumni-nätverk. För närvarande,UBIS 'Familjen är spridd över 4 kontinenter.

Varför studera på UBIS

 • Anpassat, högkvalitativa akademiska program och en fakultet som stöder enskilda affärsinriktade studentprojekt. Liten klassstorlek är nyckeln.
 • Fokusera på studentens karriärperspektiv: program i linje med framtidens arbete; fakultet med yrkeserfarenhet, kombinerad teknisk och social kompetens.
 • Mycket mångsidig studentgrupp. Termin utomlands (partnerinstitutioner) och/eller praktik (USA, Schweiz, Spanien) alternativ.
 • UBIS har en toppmodern online-inlärningsplattform som gör att du kan studera utomlands eller från ditt eget hem, och flexibiliteten att passa din utbildning i ditt hektiska schema.

Vad är 191618_KeystoneSaschaVonWolfersdorfnewbranding.jpg

Detaljerad information

Historia

UBIS grundades 2006 för att skapa en institution med hög akademisk standard och en stödjande miljö för studenter som är intresserade av företagskarriärer. UBISär ackrediterat av IACBE, EduQua, och Higher Education Licensure Commission i Washington DC. UBIShar ett nätverk av internationella akademiska partners och ett internationellt alumnnätverk. Fakulteten, personal, och studenter kommer från mer än 40 nationer.

Utbildning

UBISVi bygger studentkapacitet för att navigera i territorier som de kanske inte känner till, att anpassa sig till förändrade omständigheter, att arbeta i multikulturella lägen, och att genomföra projekt som kommer att ha positiva effekter i världen. Vi granskar och modifierar ständigt våra program och undervisningsmetoder för att anpassa oss till nuvarande affärs- och samhällsbehov.

Forskning

Studentforskning uppmuntras och utvecklas genom capstone-projektet på kandidatnivå och en avhandling på master- och doktorandnivå. Master- och doktorsavhandlingar förväntas visa originalforskning och ett bidrag till ny kunskap. Fakultetens professionella expertis är avgörande för att orientera dessa avhandlingar till verkliga affärsfrågor. Forskningens originalitet övervakas genom nära mentorskap av avhandlingarna i förutbestämda stadier av studentskrivande inlämningar. Fakulteten förväntas visa forskningsaktivitet genom bidrag till peer-reviewed tidskrifter och deltagande i publicerade konferensförfaranden.

Karriärmöjligheter

Studentkarriärmöjligheter förbättras av högkvalitativa akademiska program som ständigt anpassas till arbetets framtid, av fakulteten med omfattande yrkeserfarenhet, genom betoning på sociala färdigheter (kommunikation, samarbete, kulturell känslighet) och av rymdstudenterna ges för att utveckla sina egna affärsprojekt. Framträdandet som ges till forskning (capstone-projekt och avhandlingar) inriktad på verkliga affärsfrågor är en viktig faktor för att förbereda våra studenter för framgång. Studenter har flera möjligheter som ges av onlinemiljön (t.ex. deltagande i viktiga konferenser, praktikplatser vid företag, internationella institutioner, och icke-statliga organisationer) och av våra internationella akademiska partnerskap.

Vad är 191611_KeystoneCristinaDima-newBranding.jpg

Tjänster

Studentkontor

 • Career Center rekommenderar varje enskild student vart man ska gå till praktik. Alla studenter får arbeta i 15 timmar per vecka efter de första 6 månaderna av studier i Schweiz.
 • Student Learning Platform hjälper till att kontrollera betyg och läromedel.
 • Online-program för distansutbildning.
 • Studenttjänster för att hjälpa till med visum, uppehållskortformaliteter, hälsovård och boende.
 • Orienteringsdagar för nya studenter: bekantskap med professorer, stadsguideturer, integration med befintliga studenter.
 • Studentföreningen - organiserar roliga evenemang för studenter i och utanför Genève.

Ackreditering

Vad är 192453_192406_IACBE_logo_tag_2color_RGB.png

Campus funktioner

Välj mellan 2 globalt inflytelserika städer eller upplev din utbildning på flera platser runt om i världen med vårt Global Online Campus.

Genève, Schweiz campus

Genève är det ledande finanscentrumet i Schweiz och är hem för ett oöverträffat antal globala byråer, federationer, finansiella institutioner och multinationella företag, inklusive FN, Världshandelsorganisationen, UBS, Internationella olympiska kommittén och Thomson Reuters. Med fyra officiella språk och en befolkning som består av över 190 nationaliteter är Genève, Schweiz ett främsta nav för affärs- och internationella relationer.

Barcelona, Spanien Campus

Barcelona är en mångsidig stad full av spännande framtidsutsikter och möjligheter. Aldrig en tråkig stund i Barcelona med 68 parker, 55 museer, utomhusaktiviteter och nästan 5 km sandstränder. Denna stad är ett stort internationellt samhälle, med över 179 nationaliteter representerade, och erbjuder varmt välkomnande till alla från studenter till expats, som alla vill kalla denna plats "hem". Barcelona kan vara en stad som är mest känd för sin rika konstnärliga och kulturella tradition, men det är också en allt viktigare internationell affärsplats, eftersom det är en toppdestination för tekniska startups och innovation.

Globalt onlinecampus

Upplev hela världen från ditt hem. Onlineutbildning erbjuder studenter och företag professionell flexibilitet och en rad fördelar. Dra fördel av en asynkron inlärningsmiljö för flexibilitet, virtuella kontorstider som tillhandahålls i alla kurser för individuellt och unikt stöd, studentstödtjänster för hjälp utanför klassrummet, verkligt global fakultet och mer som UBIS student. Vårt globala campus samlar människor, kulturer och innovativa idéer från hela världen.

  Antagningar

  Vårt begåvade Global Admissions-team träffar individuella kandidater för att diskutera karriär- och utbildningsmål för att säkerställa att UBIS passar bra. Vi bedömer kandidater individuellt utifrån styrkan i hela deras profil. Din drivkraft och ditt tänkesätt är viktiga indikatorer på din framgång här, och vi värdesätter dem lika mycket som dina bevisade prestationer.

  Vi tar emot ansökningar löpande med prioritet till de som ansöker inom våra deadlines.

  Stipendier och finansiering

  • Studentframgångsstipendier
  • Meritbaserade stipendier

  Din antagningsrepresentant kommer att diskutera med dig i detalj tillgängliga stipendier och finansieringsalternativ.

  <span translate="no">UBIS</span> MBA rankad nivå 1 - VD Magazine

  UBIS MBA rankas i toppnivån av Global MBA-program av CEO Magazine

  Ranking

  Ackrediteringar& Ranking

  • #7 på VD Magazine Global MBA Ranking 2020/2021
  • Nivå ett på VD Magazine Global MBA Ranking 2022
  • WURI 2021-rankningar - Världens universitet med& öppenhet för studentrörlighet
  • WURI 2021-rankningar - Världens universitet med verklig inverkan
  • Eduqua
  • Federation des Enterprises Romande (FER)
  • Europeiska fonden för förvaltningsutveckling (EFMD)
  • Rådet för ackreditering för högre utbildning (CHEA)
  • UBIS godkändes för ackreditering av högskoleutbildningskommissioner i Washington DC

  Platser

  • Geneva

   Avenue Blanc,46, 1202, Geneva

  • Geneva

   Geneva, Schweiz

   Frågor