Keystone logo
Tunku Abdul Rahman University College

Tunku Abdul Rahman University College

Tunku Abdul Rahman University College

Introduktion

Tunku Abdul Rahman University College ('TAR UC') etablerades 1969 som TAR College med fokus på att erbjuda möjligheter till högre utbildning för unga malaysier oavsett ras, klass och trosuppfattning som sökte utbildning av hög kvalitet samt möta den ökande efterfrågan på människor kapital från företag och industrier. College började med ett enda campus i Setapak, Kuala Lumpur som nu är huvudcampus. Därefter etablerades fem filialcampus i Penang, Perak, Johor, Pahang och Sabah.

TAR UC Main Campus i Kuala Lumpur ligger på en bit av 171 tunnland mark och campus är ett ikoniskt landmärke för sin arkitektoniska bedrift i att blanda historiska byggnader med moderna strukturer såväl som den grönskande grönskan. Under tiden är filialcampusen i Penang, Perak, Johor, Pahang och Sabah specialbyggda kompletta med toppmodern infrastruktur och faciliteter för lärande och undervisning.

Platser

 • Kuala Lumpur

  Department of International Student Office (DISO)
Address: 
Ground Floor, Tan Sri Khaw Kai Boh Building, Jalan Genting Kelang, 53300 Setapak, Kuala Lumpur, MALAYSIA., , Kuala Lumpur

 • George Town

  F73M+7X Tanjung Bungah, Penang, , George Town

  • Perak

   Jalan Kolej, Taman Bandar Baru, 31400, Perak

   • Johor Bahru

    Jalan Segamat / Labis 85000 Segamat, Johor, , Johor Bahru

    • Kuantan

     Tunku Abdul Rahman University College, , Kuantan

     • Penampang

      Tunku Abdul Rahman University College, , Penampang

      Frågor