Keystone logo
© Asian Institute of Hospitality Management
Tri-Continent Degree Programmes @ Siam Technology College

Tri-Continent Degree Programmes @ Siam Technology College

Tri-Continent Degree Programmes @ Siam Technology College

Introduktion

Kombinera historien och traditionen i Förenade kungariket med USAs styrka och framtiden som är Asien

Kombinera historien och traditionen i Storbritannien med USAs styrka och framtiden som är Asien Storbritannien och USA har varit ekonomiska världsbefogenheter i hundratals år. Tidigare och nuvarande internationellt företag har varit, och kommer fortsättningsvis att påverkas av båda länderna. Asien är dock framtiden, med snabbt växande ekonomier och över hälften av världens befolkning.

Så kanske tog det ett partnerskap mellan amerikanska och asiatiska universitet för att skapa ett verkligt visionärt program som kombinerar styrkan i dessa tre regioner i ett fyraårigt studieprogram.

Lamar University i Texas, USA och Siam Technology College i Thailand har nu gjort det med Tri-Continent Degree Program.

Många drömmer om att studera utomlands, särskilt i USA eller Storbritannien. Amerika och England erbjuder några av de bästa högre utbildningskvalifikationerna i världen. Men det är inte lätt. När du betraktar frågorna om visum, språkkunskaper och särskilt pengar, blir drömmen om att bli examen från USA eller Storbritannien ofta en mardröm.

Skulle det inte vara bra att få den bästa utbildningen möjligt, på ett ställe där få visumet är snabbt och enkelt och levnadskostnaderna är låga? Det kräver inte initialt TOEFL eller IELTS poäng för att börja studera? Om studieavgifter är överkomliga för dig: att få ett amerikanskt universitet och thailändska högskoleexamen, plus ett brittiskt nationellt accepterat högskoleexamen, till ca 10% av kostnaden för vad bara ett år på andra amerikanska universitet skulle vara?

Svaret är naturligtvis att på något sätt få höga högskolekvalifikationer från alla tre: USA, Storbritannien och Asien. Och bara fyra års studier. Tri-Continent Bachelor Degree Programmet gör att du kan få dina högskolekvalifikationer från alla tre kontinenter, med de mest prisvärda kostnaderna för undervisning och boende. Gör din dröm ... En verklighet!

Världens enda Tri Continent-program

Världen krymper och alla går internationellt. Få tre företagskvalifikationer i samma program, från USA, Storbritannien och Thailand.

Platser

  • Bangkok

    46 Jarunsanitwong 10 Road Tha Pra, Bangkok Yai, 10600, Bangkok

    Frågor