Keystone logo
Trevecca Nazarene University

Trevecca Nazarene University

Trevecca Nazarene University

Introduktion

Med ackreditering och uppskattad fakultet,Trevecca har bidragit till att utveckla sinnen hos studenter från hela världen i mer än 120 år. Beläget i hjärtat av Nashville,Trevecca Fakulteten och personalen fokuserar på att förbereda studenterna för ledarskap och service. Grundades 1901,Trevecca är engagerad i holistisk utbildning och uppmuntrar eleverna att växa intellektuellt, socialt, känslomässigt, fysiskt och andligt.

Trevecca erbjuder lektioner på huvudcampus samt två satellitcampus i Middle Tennessee och onlinekurser över hela världen. Med studenter från 47 stater och 39 länder,Trevecca erbjudanden 20 associerade grader, 81 grundutbildningar, 25 magisterprogram, och tre doktorandprogram samt specialist- och certifikatprogram.

Akademiker

Tjäna en högt uppskattad examen i ett Kristus-centrerat samhälle som är engagerat i din framgång. PåTrevecca, du når dina utbildningsmål samtidigt som du fördjupar din tro och världsbild. Vår kropp av multi-denominational, unapologetically kristen fakultet och personal gör det möjligt för studenter att förstå andras perspektiv samtidigt som de växer sig själva.

  • Ackrediterad av Southern Association of Colleges and Schools
  • 19:1 förhållande mellan elev och lärare
  • 94% av fakulteten med de högsta examina inom sitt område

Gemenskapen

Vi tror att tro bör stå i centrum för alla saker. Det är därför, som universitet, vi samlas flera gånger i veckan för att dyrka, lära sig, beröm, och växa i kapellet. Den här gången tillåter våra studenter, personal, och lärare att samlas i gemenskap för att fördjupa deras förhållande till Kristus och varandra.

  • 9 campus ministerier
  • 47 kapellmöjligheter per termin
  • Årliga internationella uppdragsresor

Uppdrag

Trevecca Nazarene University är ett kristet samhälle som tillhandahåller utbildning för ledarskap och service.

Vår Campus

Vårt huvudcampus är hem för mer än 1 000 studenter och har mycket att erbjuda. Från kaféer och matställen till rec anläggningar och Benson Auditorium, det finns platser att umgås, bli aktiv, ta en bit, eller titta på en show. Det händer alltid något precis i vår trädgård.

Vår stad

Du hittarTrevecca i hjärtat av Nashville, bara en mil från det livliga centrumdistriktet, och studenter är omgivna av rik historia och möjligheter att lära sig, växa och servera. Volontärmöjligheter utanför campus gör det möjligt för studenter att se staden från olika perspektiv och hjälpa till att lysa Guds ljus på olika områden. Utforska de spännande stadsområdena, från Music Row till vattenfallsvandring till Opry Mills, du kommer säkert att hitta platser där du älskar att spendera tid.

Antagningar

English Language Requirements

Certifiera din engelska kunskap med Duolingo English Test! DET är ett bekvämt, snabbt och prisvärt engelska onlinetest som accepteras av över 4 000 universitet (som det här) runt om i världen.

Platser

  • Nashville

    333 Murfreesboro Pike, 37210, Nashville

Frågor