Keystone logo
Tomorrow University of Applied Sciences

Tomorrow University of Applied Sciences

Tomorrow University of Applied Sciences

Introduktion

Övergången till ett hållbart samhälle börjar med dig

Den avlägset första Tomorrow University of Applied Sciences * låter eleverna bygga 2000-talets färdigheter som behövs inom områdena hållbarhet, entreprenörskap och teknik genom vår revolutionerande inställning till utbildning. Vi bygger en gemenskap av bemyndigade och uppkopplade individer som vi är övertygade om kommer att skapa en ljusare och mer hållbar framtid. Deras framgång är vårt uppdrag, deras inverkan vårt mått.

Vi stärker och utbildar morgondagens förändringsskapare

Vi kombinerar den senaste inlärningsvetenskapen och tekniken för att skapa flexibla, tillgängliga och effektiva lärupplevelser som utrustar eleverna med våra nyckelingredienser för påverkan - syfte, förmåga och gemenskap.

Genom kontinuerligt lärande, tillämpning och skapande av samarbete, odlar vi ett tänkesätt av tillväxt och själveffektivitet för att utöka våra elevers inflytandekrets och förvandla dem till självsäkra förändringsagenter. Vårt mål är att påskynda övergången till ett mer hållbart samhälle genom att revolutionera utbildning för att lära sig annorlunda och växa obegränsat för att lämna ett bestående arv till världen.

Varför lära sig med ToU?

Tomorrow University of Applied Sciences * den goda institutionen för en utbildning inom hållbarhet, entreprenörskap och teknik. Vår revolutionerande inställning till utbildning kommer att hjälpa dig att göra en långvarig samhällspåverkan samtidigt som du bedriver en kandidat- eller masterexamen från var som helst i världen.

Globalt tillgänglig och flexibel

Vår fjärrstyrda lärplattform gör utbildning tillgänglig var du än är och ger flexibiliteten att lära dig oavsett dina professionella och personliga åtaganden. Lär dig var du än är när du vill via vår mobilförsta plattform.

Ett nytt sätt att lära

Att lära sig genom att göra. Vår inlärningsfilosofi tar inte offlineinlärning online. Med vår utmaningsbaserade inlärningsmetod får du praktisk erfarenhet av att lösa världens största problem genom praktisk tillämpning under ledning av branschexperter och ledare.

Globalt nätverk i världsklass

En global gemenskap av partners och mentorer är redo för dig. De gör redan skillnad i hållbarhet, entreprenörskap och teknik, och kommer att hjälpa dig att göra detsamma. De är dina kamrater och dina mentorer, tillsammans med din kohort av internationella elever.

Med rätt kompetens, verktyg och nätverk till hands kan vi förändra vår framtid – och vår värld.

  • Skapa en bättre morgondag från och med idag. Få tillgång till de verktyg och nätverk som behövs för att lyckas med hållbar innovation.
  • Fjärrstyrd och flexibel. Lär dig var du än är, när du vill. Kombinera arbete och studier.
  • Lär dig i små och likasinnade grupper. Bygg en gemenskap och få tillgång till ett livslångt nätverk.

Våra lärandeprinciper

Missionsdriven

Vi är en gemenskap av eviga elever. Vi har utformat vårt program och läroplan för att förändras med tiden. Du kommer att välja bland en mängd olika utmaningar under programmet inspirerade av scenarier som finns i entreprenörs- och affärsvärlden att lösa och erövra. Genom utmaningarna kommer du att tillämpa, skapa och bemästra de kompetenser som behövs för en bättre morgondag. Du kommer att utveckla de kompetenser arbetsgivare söker genom aktivt och erfarenhetsbaserat lärande med hjälp av kamrater och mentorer som själva har ställts inför dessa utmaningar.

Flexibel

Alla våra program är helt fjärranslutna. I vår inlärningsmodell är tiden för att visa kompetens inom ett specifikt ämnesområde flexibel samtidigt som förväntan att bemästra det är konstant. Du kommer att gå igenom utmaningar snarare än traditionella kurser och bygga kompetens i realtid för att ta hänsyn till behoven i allas individuella inlärningsprocess.

personlig

Vår teknik guidar dig genom programmet, anpassar sig efter dina behov och ger feedback från start till mål. Dina mål som inlärare inom programmet och förståelse för kärnkompetenser anpassas individuellt i appen, vilket gör din inlärningsupplevelse unik till din. Du kommer att se en visuell registrering av dina inlärningsframsteg under dina studier, vilket gör det enkelt att fokusera på dina önskade resultat.

Självförmögen

Vi använder "inte ännu" som ett riktmärke när en elev ännu inte har bevisat att han behärskar en utmaning eller kompetens. Istället för att misslyckas med ett ämne eller en utmaning, får du möjligheten att visa dina kunskaper tills du behärskar. Du kan skicka in ditt arbete tills granskare och experter tror att du helt förstår det valda konceptet. Misslyckande finns inte på ToU, men det finns alltid utrymme för förbättringar.

Social

Vi gör det möjligt för eleverna att bygga meningsfulla relationer som leder till rika, engagerande och effektiva fjärr-först-inlärningsupplevelser. Tillsammans med din kohort, mentorer och stora globala community, kommer du att hålla kontakten och engagera dig genom regelbundna livesessioner, kursdiskussioner och evenemang. Vår utmaningsbaserade inlärningsmetod främjar samarbete och 360° feedback från alla deltagare, kamrater till mentorer och vice versa, hela tiden.

*Tomorrow University är ett fullt ackrediterat, statligt erkänt universitet för yrkeshögskola

Studentberättelser

Frågor