Keystone logo
The State University of New York International Pathway Program

The State University of New York International Pathway Program

The State University of New York International Pathway Program

Introduktion

Välkommen till SUNY, State University of New York!

The International Pathway Program (IPP) är en startpunkt mot din akademiska karriär på SUNY!

Med IPP SUNY Morrisville kan studenter börja sin Pathway till akademisk framgång vid ett av de högst rankade universitetssystemen i USA och kan avsluta sin grundexamen vid SUNY Morrisville eller något av de 64 SUNY universiteten och högskolorna, inklusive de 100 bästa universiteten.

Att komma igång är enkelt!

Från det ögonblick som studenterna börjar med IPP SUNY Morrisville tar vi dem genom en steg-för-steg-process för att hjälpa dem att uppnå sina akademiska och överföra mål under det första året av sin grundexamen.

 1. Börja vid SUNY Morrisville
 2. Slutför det första året av sin examen.
 3. Gå var som helst i SUNY-systemet!

Studenter slutför obligatoriska SUNY General Education-grundutbildningskurser medan de är i IPP och kan börja ta kurser inom sin huvudämne senast år två. Allmän utbildningskurspoäng som tjänats in under IPP är 100 % garanterade överförbara till deras nästa akademiska program inom SUNY.

96 % av studenterna har framgångsrikt gått över till sitt nästa akademiska program från SUNY Morrisville!

Hur IPP fungerar

Slutför obligatoriska SUNY General Education (Gen Ed) grundkurser medan du är i International Pathway Program (IPP) och börja år två med kurser inom din huvudämne.

IPP erbjuder tre studieplaner som är 2 terminer långa med en valfri tredje termin tillgänglig för dem som skulle gynnas. Varje studieplan erbjuder eleverna en uppsättning Gen Ed-klasser som är kompatibla med varje huvudämne. Studenter matchas med den bästa studieplanen för dem baserat på tidigare akademisk erfarenhet och placeringsprov.

Studenter tjänar mellan 24 och 38 poäng för sin examen när de är inskrivna i IPP.

Många av Gen Eds grundutbildningskurser i IPP kommer att ha en ansluten recitationskurs som ger direkt inlärningsstöd för att förbättra akademisk framgång och positionerar eleverna väl för överföring till deras nästa akademiska program.

SUNY System

State University of New York (SUNY) är världsberömt för akademisk excellens. Av 64 SUNY-campus har 23 rankats bland de bästa högskolorna och universiteten i landet av US News & World Report med tre bland de 100 bästa.

Enligt suny.edu, "av mer än 420 000 totalt studenter är nästan 22 000 internationella studenter från 180 länder runt om i världen".

Med över 5 000 grundexamen och certifikatprogram kan studenter hitta det program som fungerar bäst för deras karriär och akademiska framgång. Studenter kan arbeta med internationellt uppmärksammade professorer och forskare samt Nobelpristagare och Pulitzerpristagare.

Varje student som framgångsrikt avslutar ett utbildningsprogram på ett av de 64 SUNY-campusen får ett diplom från The State University of New York, ett av de största och mest prestigefyllda universitetssystemen i världen.

Bli en del av de 96 % av studenterna som framgångsrikt går över från SUNY Morrisville till sitt nästa akademiska program på SUNY!

Statistik

State University of New York (SUNY)

 • Förhållande mellan student och fakultet: 15:1
 • Studentbefolkning: 420 000
 • Internationella studenter: 52 %
 • 96 000+ examen beviljas varje år
 • 64 campus
 • 1 781 000 utexaminerade i New Yorks arbetsstyrka
 • 750+ atletiska lag
 • 4 352 grundutbildningar
 • 1,6 miljarder USD Totala årliga forskningsutgifter
 • 500+ online-major
 • 1 500 patent
 • 26,8 miljarder dollar årlig ekonomisk påverkan för delstaten New York

  Campus funktioner

  Om SUNY Morrisville

  SUNY Morrisville erbjuder studenter över 50 grundutbildningsprogram som utbildar och förbereder akademiker som framtida ledare inom sina specialiserade yrken och erbjuder studenterna en omtänksam och hjälpsam fakultet för att vägleda dem till akademisk framgång.

   Studentberättelser

   Platser

   • New York

    Butcher Library - Room 207, 80 Eaton Street, Morrisville, 13408, New York

    Frågor