We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

The Millennium Universal College

The Millennium Universal College

The Millennium Universal College

Introduktion

The Millennium Universal College är ett internationellt högsta universitet i Pakistan, särskilt en institution för högre utbildning som ägnar sig åt att erbjuda innovativ grundutbildning, forskarutbildning och yrkesutbildning. Genom att ta med sig en rad internationella kvalifikationer strävar TMUC efter att bli erkänd som den ledande institutionen för gränslös utbildning och åtagit sig att tillhandahålla möjligheter som överskrider den lokala utbildningsströmmen till Pakistans ungdomar. The Millennium Universal College TMUC är Pakistans en av de största transnationella utbildningsgrupperna som driver specialbyggda universitetshögskolakampor i större stadsstäder och erbjuder internationella program och högt ansedda examina och kompetenskvalifikationer hemma eftersom TMUC är en leverantör av gränsöverskridande utbildningsprogram.

Erkänt av Higher Education Commission (HEC) i Pakistan, är TMUC en institution för högre utbildning som ägnar sig åt att erbjuda innovativ grundutbildning, doktorsexamen, MBA, yrkesutbildning, färdigheter, redovisning, innovativa vetenskaper, mode, design, media och företagsutbildning. Eftersom vi har formulerat många samarbets- , anslutnings- och partnerskapsarrangemang med kända internationella institutioner, universitet för högre utbildning, professionella organ, globala bedömningsföreningar med professionella och högre utbildningsportföljer. Från ett grunddiplom till en grundexamen eller professionell certifiering finns det ett program som matchar olika valgrupper, yrkesbehov och karriärkrav.

Platser

  • Lahore

    Street 1,310, , Lahore

    Frågor