Keystone logo
The Hong Kong Polytechnic University Department of English and Communication

The Hong Kong Polytechnic University Department of English and Communication

The Hong Kong Polytechnic University Department of English and Communication

Introduktion

På Institutionen för engelska och kommunikation är vårt primära uppdrag att tillhandahålla tillämpade engelska språkstudier för yrken, och vi strävar efter att bli erkända internationellt som en ledande leverantör av grund- och forskarutbildning med fokus på professionell kommunikation. Tillämpade engelska språkstudier inkluderar inte bara förvärvet av den mycket höga nivå av engelska språkkunskaper som krävs för att lyckas professionellt utan också en grundlig och kritisk förståelse av det engelska språket och en utvecklad medvetenhet om engelsk kommunikation i mångkulturella professionella sammanhang.

Det finns ett tydligt behov i Hong Kong av akademiker med högt utvecklade kunskaper om språk och kommunikation, tillsammans med färdigheter i kritiskt tänkande, som kan bidra till en rad professionella och affärsmässiga sammanhang. Oavsett om det är på grund- eller forskarnivå, är Institutionen för engelska och kommunikation en av Hongkongs nyckelleverantörer av akademiker med den typ av engelsk kommunikation och språkkunskaper och kunskaper som är så högt uppskattade av yrken.

Våra program har innovativa funktioner som gör dem väldigt populära hos elever, deras föräldrar och elever som är eventuella arbetsgivare, och hjälper våra elever att utveckla de allsidiga färdigheter och attribut som prisas av PolyU och samhället som helhet.

Platser

  • Hong Kong

    Room AG428 Chung Sze Yuen Building The Hong Kong Polytechnic University Hunghom, Kowloon, , Hong Kong

    Frågor