Keystone logo
The Hague University of Applied Sciences - Undergraduate Programmes

The Hague University of Applied Sciences - Undergraduate Programmes

The Hague University of Applied Sciences - Undergraduate Programmes

Introduktion

Låt oss ändra

Låt oss ändra. Du. Us. Världen. Det är vårt meddelande vid Haaguniversitetet för tillämpade vetenskaper (THUAS).

Vi vill ge våra elever möjlighet att förändra och förbättra världen de lever i, men det kan bara hända om vi arbetar tillsammans - om vi utvecklas och förändras.

Vi måste ständigt tillämpa nya perspektiv och lösningar för att lösa nuvarande och framtida utmaningar. Vi hittar svaren snabbare om vi är beredda att dela och tillämpa varandras insikter, färdigheter och metoder.

Globala medborgare

Vi uppmuntrar våra studenter, föreläsare och partners att utvecklas till öppensinnade globala medborgare - att stå fast i sina egna övertygelser och möta världen. Vi inser att vårt eget professionella engagemang gör en skillnad och vi måste arbeta tillsammans för att utveckla och tillämpa kreativa lösningar.

THUAS är en säker, praktisk miljö där vi kan utvecklas och förnyas som globala medborgare - för att samlas för att dela i utveckling, nätverk och öva. Så här planerar vi att forma och förändra den värld vi lever i, medan vi utvecklar våra egna kunskaper och färdigheter.

"Människor som står fast i sin egen övertygelse och möter världen."

127350_127313_studentsHaagseHogeschool.jpg

Hur gör vi det här?

Våra föreläsare, partners och 26 000 studenter från nästan 150 olika länder ägnar sig åt denna utveckling varje dag. Vår globala, innovativa inställning återspeglas i våra läroplaner och i våra sju centrala teman: Cyber Security, Global and Inclusive Learning, Digital Operations and Finance, Mission Zero, Health Innovation, Global Governance och Governance of Urban Transitions. Vi arbetar också nära med över 300 utbytespartner från mer än 50 länder, från Brasilien och Kina till Australien, USA och flera europeiska länder.

En idealisk plattform

Haag är det perfekta läget att bli en global medborgare. Det är International City of Peace and Justice - Nederländernas politiska och kulturella hjärta. Det är hem till fredspalatset, Internationella domstolen, Binnenhof (parlamentet), 115 ambassader, multinationella företag som Shell, Siemens och ING och många internationella icke-statliga organisationer.

Så låt oss ändra. Du. Us. Världen.

Det är dessa värden som driver oss

Nyfiken
Anslutning
Omtänksam
Vi är nyfikna, ambitiösa och initiativrik. Vi är angelägna om att bidra med kritiskt tänkande. Vi investerar betydligt i vårt nätverk för att tillsammans utveckla nya insikter. Vi är hängivna och vi bryr oss om din personliga tillväxt.

Om du letar efter ett kandidatexamen har du kommit till rätt plats på THUAS. Vi har över 65 kandidatexamen som varierar i typ och längd. De flesta av dem är fyraåriga program, men vissa kan förkortas till tre års studier. Ett betydande antal undervisas på engelska. Den variant som bäst passar dig beror på dina preferenser och tidigare utbildning. I slutet av din resa får du ett universitet för examensbevis för tillämpad vetenskap.

Platser

  • The Hague

    Johanna Westerdijkplein,75, 2521 EN, The Hague

Frågor