Keystone logo
© istock
The College Of Westchester

The College Of Westchester

The College Of Westchester

Introduktion

Sedan 1915 har The College Of Westchester (CW) fokuserat på karriärframgången för sina studenter. College of Westchester akademiska program är noggrant utformade för att ge de färdigheter och kompetenser som arbetsgivare mest önskar. Vår campusmiljö är mycket personlig och vår kultur handlar om service till studenter.

College of Westchester-fakulteten väljs utifrån erfarenhet, referenser och en omtänksam attityd för att föra verklig världskunskap till klassrummet. Högskolans tekniker och webbförbättrade inlärningsverktyg ger studenter var som helst, när som helst anslutning till kurser, professorer, klasskamrater och tjänster. The College Of Westchester erbjuder en exceptionell upplevelse som kan leda till en livstid av prestation och framgång.

The College Of Westchester utexaminerar individer som har genomfört transformativa och målmedvetna utbildningsupplevelser som leder till karriärer som främjar ekonomisk utveckling. Som ett akademiskt studentcentrerat, kulturellt skiftande college, är College of Westchester engagerad i att tillhandahålla högsta kvalitet på utbildningen för alla karriär- och entreprenörsinriktade studenter genom att leverera en noggrant konstruerad och fokuserad läroplan med input från regionala arbetsgivare och andra institutionella intressenter. Kollegiet stöder och uppmuntrar akademisk kompetens, karriärutveckling, professionell integritet, ekonomiskt ansvar och gott medborgarskap genom en distinkt och mycket personlig inlärningsmiljö som leder till uppåtgående ekonomisk rörlighet.

Platser

  • White Plains

    Central Avenue,325, 10606, White Plains

    Frågor