Keystone logo
The College At Brockport State University Of New York

The College At Brockport State University Of New York

The College At Brockport State University Of New York

Introduktion

60963_commencement.jpg

College of Brockport grundades 1835 och är en nationellt erkänd fyraårig omfattande offentlig högskola fokuserad på student framgång. Vi är stolta över vår akademiska kvalitet och exceptionella värde.

Brockport är selektiv, nationellt erkänd och ackrediterad offentlig institution. Vi är den förlovade SUNY-campusen och en av de mest engagerade högskolan i landet.

Institutionell ansvarsskyldighet

Akkrediterad av Middle States Commission on Higher Education, College i Brockport säkerställer institutionell effektivitet och ansvarighet genom en rad olika kontor, system och relationer.

Mångfald och integration

Mångfaldskommissionen, tillsammans med den universitetsövergripande diversitetskommittén, leder ansträngningar för att kommunicera med kollegilsamfundet Brockports engagemang för mångfald och rättvisa. utveckla och övervaka kollegans mångfaldsplan förbereda och analysera rapporter för att övervaka vår framgång och konceptualisera och odla mångfald som en institutionell och pedagogisk prioritet.

Alumni & Vänner

Brockport-nätverket omfattar mer än 90 000 alumni som lever över hela världen. Vi har bättre än 8000 studenter; hundratals nuvarande och tidigare fakulteter, personal, emeriti och pensionärer; och otaliga andra vänner, som familjer, företag och stiftelser. Att hålla alla dessa viktiga partner i kontakt med dagens Brockport är ett pågående fokus på högskolan.

Stöd oss

Brockports ansträngningar att tjäna ekonomisk, akademisk, praktik och erfarenhetsstöd till våra studenter från dess alumni och familjenätverk kommer att hålla akademin blomstrande i årtionden framöver. Du kan alltid hjälpa till!

Platser

  • Rochester

    350 New Campus Drive Brockport, NY 14420, , Rochester

Frågor