Keystone logo
The Catholic University of America

The Catholic University of America

The Catholic University of America

Introduktion

Ett nationellt forskningsuniversitet i hjärtat av nationens huvudstad i den katolska intellektuella traditionen.

The Catholic University of America är unikt bland universitet i USA - även bland katolska universitet. Och det är inte bara för att vi finns i Washington, DC - en stad av global betydelse och en plats med extraordinär utbildningsmöjlighet.

Vårt universitet grundades av de katolska biskoparna i Förenta staterna, med en stadga från påven Leo XIII, för att vara det nationella universitetet för den katolska kyrkan i Amerika. I mer än 130 år har vi upplevt vårt uppdrag att upptäcka och förmedla sanningen genom kompetens inom undervisning och forskning. Katolska universitetsforskare, ingenjörer, sjuksköterskor, filosofer, teologer, historiker, arkitekter, socialarbetare, musiker, konstnärer och forskare inom alla områden omfamnar både förnuft och tro när de använder de outtömliga resurserna från den katolska intellektuella traditionen för att hjälpa till att lösa problemen med samtida liv och berika kulturen omkring oss.

Troget katolik

”Universitetets undervisning bör vara troget katolik, anpassas i allt till kyrkans trosbekännelse och heliga stolens beslut.” Detta var den första principen som grundarna av The Catholic University of America fastställde som grunden för allt vårt arbete och vägledning för all framtida handling. Vi är fortfarande troget katolska idag.

Upptäck en trosfylld gemenskap vid ett av Amerikas bästa katolska universitet

Service och tro är kärnan i vårt uppdrag. I allt vi gör - akademiker, forskning, studentliv - håller vi ett öga på det uppdraget. Åttio procent av våra studenter är katolska och de har många möjligheter att fira och växa i sin tro. Mässa erbjuds dagligen , både på campus och vid basilikan av National Shrine of the Immaculate Conception. Särskilt populära är söndagsmässor i campuskapell med studentdriven musik och liturgi.

Fader Jude, vår universitetspräst och chef för campusministeriet, säger det bäst : Vi är hedrade att gå med alla studenter i vårt samhälle - muslimska, protestantiska, judiska eller katolska studenter - oavsett var de befinner sig på sin trosresa. Campusministeriet är värd för en mängd olika evenemang under hela året, inklusive reträtt, som är öppna för studenter med alla religiösa bakgrunder.

Som ett community besvarar vi samtalet till service. Det finns lokala servicemöjligheter varje dag i veckan . Varje hösttermin deltar hundratals studenter, lärare och personal på vår årliga Mother Teresa Day of Service. Är vårterminen, lika många möter till vår MLK Jr. På båda dagarna fläktade universitetssamhället över Washington, DC, för att hjälpa dem i nöd och sätta katolska universitetsuppdraget i handling.

Vårt uppdrag

Som det nationella universitetet för den katolska kyrkan i USA, grundat och sponsrat av biskoparna i landet med godkännande av Holy See, har The Catholic University of America åtagit sig att vara en omfattande katolsk och amerikansk institution för högre utbildning, trogen till Jesu Kristi läror som överlämnats av kyrkan.

Tillägnad att främja dialogen mellan tro och förnuft The Catholic University of America att upptäcka och förmedla sanningen genom excellens i undervisning och forskning, allt i tjänst för kyrkan, nationen och världen.

utmärkelser

Bredvid Rom finns det helt enkelt ingen plats i världen som The Catholic University of America . Historia, geografi och försyn har satt oss i hjärtat av kyrkan i Amerika och hjärtat av USA: s huvudstad - en korsning som kommer att utöka dina intellektuella och andliga horisonter som en del av den nya generationen katolska sinnen .

 • Vi är unika bland alla landets katolska högskolor och universitet genom att vi är det nationella universitetet för den katolska kyrkan i USA som chartras av Holy See och grundades av de katolska biskoparna.
 • Universitetet ligger i hjärtat av Washington, DC
 • Från DC Metrorail-systemet, intill campus, är du bara 10 minuters Metrorail-resa från Capitol Hill, Smithsonian Institution, Supreme Court, Library of Congress och Union Station.
 • Vårt campus ligger på 176 fantastiskt vackra tunnland - det största campus i Washington, DC
 • Universitetet grundades 1887 som en forskarinstitution, inte bara en högskola . Resultatet är en vetenskaplig upplevelse, inte bara en collegeupplevelse. Som grundutbildare kommer den seriösa studenten att hitta unika möjligheter att bedriva vetenskaplig och vetenskaplig forskning inom sina studier, i nära samarbete med fakulteten.
 • Alla våra 12 skolor beviljar examen. Tio grundutbildningar: arkitektur och planering, konst och vetenskap, företag, teknik, musik, omvårdnad, filosofi, yrkesstudier, socialt arbete och teologi och religionsvetenskap.
 • Alla grundutbildningar kombinerar en grundläggande läroplan inom den liberala konsten med mer fördjupade kurser från sina huvudområden.
 • Förstaårsupplevelsen introducerar dig till filosofi, teologi, retorik och logik genom studier i små, stödjande lärandesamhällen. Dina kurser kommer att engagera dig i att tänka på, diskutera och skriva om de stora frågor som har format mänsklig historia och som fortsätter att konfrontera oss idag.
 • Studenter i alla huvudämnen kan hitta semester-, årslånga eller sommarbaserade möjligheter för studier på fem kontinenter och vid The Rome Center of The Catholic University of America och Australian Catholic University.
 • Katolska universitetet är en atletisk institution i Division III med 25 universitetsprogram. Nästan 20 procent av vår studentpopulation är universitetsidrottare.

Studentliv

Upplev College Life i Washington, DC

Vi erbjuder massor av alternativ för en livlig bostadshögskolupplevelse . Vårt läsår börjar och slutar med firande på campus. Campuslivet surrar med evenemang varje vecka: scenkonst, sportevenemang, föreläsningar, insamlingar, servicedagar, mässor, retreater, danser, spelkvällar, konserter och mer.

Mer än 100 studentorganisationer erbjuder något för alla. Om politik är din grej kan du gå med i collegedemokraterna eller college republikanerna. Du kanske vill komplettera dina akademiska intressen genom organisationer som den spanska klubben eller kemiklubben. Artister kommer att vara intresserade av CenterStage Theatre Company eller Redline A Cappella. Om du vill tjäna finns det många alternativ, inklusive bästa kompisar och relä för livet.

Service och tro är kärnan i vårt uppdrag, och vi välkomnar studenter med alla religiösa bakgrunder. Kontoret för campusdepartementet sponsrar servicemöjligheter och program och evenemang. Vi erbjuder dagliga servicemöjligheter i DC-samhället och inrikes och internationella uppdragsresor .

Vårt campus är det största och grönaste i Washington, DC. Du hittar platser att studera under ett träd, basketplaner för pick-up-spel, vidöppna gräsmattor för Frisbee-spel, nyrenoverade, energieffektiva byggnader med historisk karaktär, och bostadshus som erbjuder en mängd olika boendealternativ. Campuset är en del av det charmiga området Brookland . Vi är i vår egen lilla högskolestad med restauranger, konstnärsstudior, nya lägenheter och en bondemarknad i närheten.

Center for Academic and Career Success och vårt aktiva alumni-nätverk är dedikerade till att hjälpa dig att säkerställa eftertraktade jobb och praktikplatser , många av dem en kort tunnelbaneresa bort i centrala DC

Bli kardinal och ta flyg vid katolska universitetet.

English Language Requirements

Certifiera din engelska kunskap med Duolingo English Test! DET är ett bekvämt, snabbt och prisvärt engelska onlinetest som accepteras av över 4 000 universitet (som det här) runt om i världen.

Platser

 • Washington

  Michigan Avenue Northeast,620, 20064, Washington

Frågor