Keystone logo
Texas A&M University Central Texas

Texas A&M University Central Texas

Texas A&M University Central Texas

Introduktion

Välkommen till College of Arts and Sciences vid Texas A&M University – Central Texas. Vi är dedikerade till att erbjuda intellektuellt utmanande program kända för utmärkt undervisning, stipendium och uppsökande.

Vår fakultet är erkänd inom sina discipliner och flera har fått nationellt rykte för sitt vetenskapliga arbete. De är engagerade lärare som ser mentorskap för både grundstuderande och doktorander som en viktig del av deras kallelse. Studenter på vår högskola drar stor nytta av direkt interaktion med fakulteten.

Medan vi någonsin fokuserar på din akademiska tillväxt anpassar vi också hela tiden våra kurser till de förändrade kraven från arbetskraften och de många tillämpningarna av våra utbildningsprogram. Innovation driver den moderna ekonomin mer än någonsin tidigare. Dagens jobb kräver kritiskt tänkande, effektiv kommunikation och kvantitativt resonemang som våra program inom konst och vetenskap odlar. Våra utbildningsprogram ger ett rikt territorium att utforska. Vi vill göra mer än att hjälpa dig att hitta ett bättre betalande jobb; vi vill hjälpa dig att hitta ditt samtal.

Platser

  • Killeen

    Leadership Place,1001, 76549, Killeen

    Frågor