Keystone logo
TED University

TED University

TED University

Introduktion

Mustafa Kemal Atatürk, grundaren av Turkiet, som trodde på den viktiga betydelsen av utbildningens roll för moderniseringen av landet, uttalade i sitt anförande vid invigningen av den turkiska stora nationalförsamlingen i november 1925 att för att nå målet för ett modernt utbildningssystem i Turkiet fanns ett behov av det privata företagets engagemang. Turkish Education Association grundades den 31 oktober 1928 på grundval av denna vision och i linje med Atatürks och hans kompisers banbrytande ansträngningar. Den 12 december 1939 beviljades den den rättsliga statusen '' Föreningen för allmänt gott '' genom kabinets beslut.

Som anges i den andra paragrafen i dess stadga är den turkiska republikens president väktare för den turkiska utbildningsföreningen. TED är en sedan länge etablerad civilsamhällsorganisation som ger stipendier till framgångsrika studenter med begränsad inkomst, öppnar skolor och sovsalar med främmande språk som undervisningsmedium i både Turkiet och utomlands, bygger vetenskapliga plattformar för att främja ansträngningarna för att få utbildningsnivån i Turkiet i linje med dagens världsstandarder, skapar medvetenhet om problemen med utbildningssystemet i Turkiet och dess möjliga lösningar och bidrar till utformningen av turkisk utbildningspolitik. Från och med nu har TED 38 skolor, 2 representationskontor, en studenthem, ett alumnkontor och många idrottsklubbar anslutna till dess skolor.

65334_TedUniversitesi37.JPG

TEDU

TED University ( TEDU ) grundades 2012 av Turkish Education Association (TED), som har varit banbrytande för utvecklingen av utbildningen i Turkiet sedan 1928. TEDU är en progressiv akademisk institution som erbjuder en integrerad strategi för högre utbildning och en högkvalitativ student -fokuserad pedagogisk upplevelse. Genom akademiskt rigorösa kurser, dynamisk undervisning, meningsfull forskning och en myriad av möjligheter för studenter att engagera sig lokalt och utomlands försöker vi bygga ett mångsidigt samhälle av socialt ansvarsfulla, globalt sinnade, livslånga elever.

Vi inbjuder härmed studenterna att aktivt delta i miljön med konstant lärande och produktion vid TEDU och att njuta av privilegiet att vara en TEDU student med många stipendier.

60779_0Tedu138.jpg

TED University uppdrag

TED University har som uppdrag att främja akademiker som är kreativa, mångfacetterade, kritiskt sinnade, självsäkra, välavrundade livslånga elever genom att använda innovativa undervisningsmetoder och läroplaner som har en rätt djup-till-bredd-balans som krävs av globala kunskapsekonomier. bidra till vetenskapens värld genom att generera ny kunskap genom ett brett spektrum av vetenskaplig forskning och kreativa insatser inom fokusområden med institutionell prioritet; och vara en transparent, ansvarsfull, pålitlig och öppen för lärande institution som syftar till kontinuitet och hållbar utveckling. Med sin transparenta och organisatoriska struktur strävar TED University efter att bli en ansvarsfull och pålitlig institution för alla sina intressenter, med fokus på stabilitet och hållbar utveckling, och ett universitet som är öppet för lärande.

TED University vision

TED University vision är att ge studenterna den bästa utbildningsupplevelsen och att bli ett av de ledande grunduniversiteten i Turkiet.

Kärnvärderingar

 • Respekt för etiska värderingar
 • Integritet, solidaritet och ömsesidig respekt
 • Progressiv och sekulär institutionell ställning
 • Excellens inom undervisning och forskning
 • Robust och integrerad kvalitetskultur
 • Partnerskap och samarbetsanda
 • Intressentens deltagande
 • TED-tradition

Transport

TED University Campus ligger i stadens centrum och är lika långt ifrån var som helst. Med sitt läge vid korsningen av transportnätverket ger det enkel tillgång till sina studenter.

TEDU arkitektur erbjuder våra studenter ett bekvämt och bekvämt utbildningsutrymme som uppmuntrar arbete. Vårt universitet, som utrustar sin infrastruktur med avancerad teknik, ger våra studenter förtroende med de mest effektiva, användbara och snabba tekniska anläggningarna.

Cateringtjänst

Det finns kaféer (Chill-in och kaffepaus) och en matsal (Diner by Coffee Break) som serverar TED University på vårt campus. Våra studenter kan använda dessa kaféer och kaféer för sina mat- och dryckebehov. Dessutom tillåter våra kaféer våra studenter att umgås socialt. Utöver dessa kan våra studenter också dra nytta av mat- och dryckesautomaterna som finns på olika platser på vårt campus.

Miljöer

TED University Campus erbjuder alla typer av högkvalitativa miljöer som våra studenter kan behöva i sociala, kulturella, konstnärliga och sportliga sammanhang. Våra medlemmar kan använda TEDU Sports Center gratis efter att ha skickat in de dokument som krävs för medlemskap till vårt Sports Center. Dessutom finns grupp- och privatlektioner tillgängliga i våra anläggningar med vår expertpersonal.

Inomhuspool
Inomhuspoolen har semi-olympiska detaljer och är 25 meter lång, 12 meter bred och 2 meter djup. Den har 5 banor. Inomhuspoolen ligger på B1-våningen i Block E.

Gym
Olika konditionsmaskiner, viktmaskiner och fria vikter finns tillgängliga i gymmet, som tillgodoser behoven hos alla som vill träna. Gymmet ligger på första våningen i Block E.

Prof. Prof Dr. Rüştü Yüce Sports Hall
Vårt gym är av vanlig storlek och är värd många tävlingar. Den kan användas av TED University vid bestämda tider. Nödvändig sportutrustning (boll, nät, etc.) tillhandahålls av vårt universitet. Vårt gym ligger på bottenvåningen i Block E.

Sportstudio
I vår sportstudio på B2-våningen i Block E äger grupplektioner och privata lektioner rum.

Ackrediteringar

EFMD Equis-ackrediteradAMBA-ackrediteradAACSB-ackrediterad

Platser

 • Ankara

  Ziya Gökalp Caddesi No:48 06420, Kolej Çankaya ANKARA, , Ankara

Frågor