Keystone logo
Technion International

Technion International

Technion International

Introduktion

Technion – Israel Institute of Technology är ett främsta centrum för vetenskap, teknik och tillämpad forskning, och ett av de ledande universiteten för vetenskap och ingenjörsvetenskap i världen. Technion är ett offentligt universitet, grundat 1912, det är det äldsta universitetet i Israel. Technion campus ligger på berget Carmel i Haifa, med utsikt över Medelhavet.

Universitetet erbjuder unika naturvetenskapliga och tekniska grund- och forskarutbildningar som undervisas på engelska. Universitetet erbjuder unika naturvetenskapliga och tekniska grund- och forskarutbildningar som undervisas på engelska. Institutet är rankat som 1:a universitet i Europa för artificiell intelligens (CS Rankings) och rankat som 8:e universitet i världen för att producera Nobelpristagare.

Technion är en viktig källa till innovation och hjärnkraft som driver ekonomin. Technions utexaminerade representerar 70 procent av Israels högteknologiska arbetsstyrka. De etablerade Israels industriella infrastruktur, förstärkte dess tekniska försvarsförmåga och var pionjärer för dess teknologibaserade företag. Dessa fick landets rykte som världens "Startup Nation". Beläget på ett modernt campus, är Technion hem för en framstående fakultet, bland dem tre nyligen nobelpristagare, och en lång lista av anmärkningsvärda alumner inklusive ingenjörer, vetenskapsmän, läkare, professorer och entreprenörer. Institutet har också erkänts som ett av världens ledande entreprenöriella ekosystem och blev den sjätte medlemmen i den prestigefyllda EuroTech Universities Alliance, ett nätverk av högklassiga forskningsbaserade universitet kända för sin vetenskapliga excellens och livfulla innovationsekosystem.

Technion ligger i Haifa, den tredje största staden i Israel. Det har många restauranger, stränder och kulturella platser, samt en mångkulturell befolkning. Haifa är också hem för några av de största teknikföretagen i världen, inklusive Apple (det enda FoU-centret utanför USA), Microsoft, Amazon och mer.

<img class=" inserted-image image-element img-responsive " src=" https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/13/137856_137725_summerschool.jpg " alt=" 137856_137725_summerschool.jpg " data-json=" {"author":"© ","author_url":"","source" :""}" />

Technion International

Technion International övervakar alla Technions internationella akademiska program och stödjer dess internationella initiativ och akademiska överenskommelser med sina utländska partners över hela världen (med mer än 200 universitet och forskningsramar). Den betjänar alla inkommande och för närvarande inskrivna internationella studenter vid universitetet och främjar deras integration i Technion-gemenskapen i stort.

Upplev teknisk excellens och innovativt tänkande utomlands

Gå med studenter från hela världen och välj från ett brett utbud av avancerade teknik-, vetenskaps- och entreprenörskaps- och innovationsprogram. Som en del av din upplevelse utomlands gör dig redo för ett pulserande studentliv, bor i moderna sovsalar på campus, utnyttjar Technions utmärkta idrottsanläggningar, lär dig hebreiska (valfritt) och deltar i spännande sociala och kulturella aktiviteter.

Akademiska program och forskningsmöjligheter på engelska

En mängd Technion-ackrediterade akademiska program och forskningsmöjligheter som helt och hållet undervisas på engelska erbjuds inom ett brett utbud av spännande områden. Technions unika blandning av akademiker på hög nivå, tvärvetenskapliga attityder och praktisk inlärningsmetod, underlättad genom förstklassiga fakulteter och banbrytande faciliteter, ger lärandeupplevelser som förbereder eleverna att utmärka sig i sina framtida akademiska och professionella karriärer.

One-Stop-Shop för internationella studenter

Technion International tar hand om alla internationella studenttjänster, inklusive antagning, akademisk administration, bostäder, rådgivning, orienteringsprogram och annan assistans. Den organiserar också kulturella och sociala aktiviteter som inkluderar resor i Israel, en föreläsningsserie om israelisk kultur och mer.

Livstidsmöjlighet

Följ med oss för en oförglömlig möjlighet att lära sig nya sätt att närma sig moderna tekniska och vetenskapliga problem och utmaningar i Israel, rikt på historia och för dess omätbara vetenskapliga framsteg, och även känd som världens "Startup Nation."

<img class=" inserted-image image-element img-responsive " src=" https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/13/137855_137726_screen.jpg " alt=" 137855_137726_screen.jpg " data-json=" {"author":"© ","author_url":"","source" :""}" />

Platser

  • Haifa

    Technion - Israel Institute of Technology, 2nd floor Technion City, 3200003, Haifa

Frågor