Keystone logo
Tarumanagara University

Tarumanagara University

Tarumanagara University

Introduktion

För att bygga sin ekonomi behöver Indonesien ett aktivt deltagande av entreprenörer. De skapar möjligheter som kan absorbera tillgänglig arbetskraft. Detta kan börja vid universitet som spelar en viktig roll för att producera arbetande yrkesverksamma med utmärkt kompetens och hög konkurrenskraft.

Med ASEAN Economic Community vid tröskeln som öppnar nya kanaler inte bara för varor och tjänster utan också för professionell arbetskraft kan entreprenörskap vara det strategiska svaret. Av denna anledning Tarumanagara University entreprenörskap som en av dess viktigaste värden. Denna egenskap har implementerats i en obligatorisk kurs med namnet Entreprenörskap för alla studenter.

Även om entreprenörskap kan öka de ekonomiska sektorerna, erbjuder integritet också ett betydande bidrag, särskilt för att tjäna allmänhetens förtroende. Sedan starten fram till idag har vi konsekvent tillämpat integritet som vår högsta prioritet när det gäller att främja framgångsrika individer. Detta åtagande bekräftas med en anda att utveckla professionalismsetos och entreprenörsinriktning, vilket överensstämmer med vår vision att bli ett ledande entreprenörsuniversitet som har integritet och professionalism i Sydostasien.

Platser

  • West Jakarta

    West Jakarta, Indonesien

    Frågor