Keystone logo
Swiss School of Business Research

Swiss School of Business Research

Swiss School of Business Research

Introduktion

Swiss School of Business Research erbjuder akademisk excellens med schweizisk kvalitet till våra studenter som ansöker från hela världen för att bedriva innovativa kandidat-, magister- och doktorsexamina. Vi erbjuder många fördelar och möjligheter för tillväxt och utveckling, i en dynamisk internationell miljö, där eleverna kan fira interkulturell mångfald och innovativa undervisningsstilar.

Kvalitetsutbildning för alla

SSBR bildades av en grupp handelshögskolor för att bilda en dedikerad onlineinstitution för högre utbildning som erbjuder examina på alla nivåer.

Våra grundare och ledningsgrupp har arbetat på högsta nivå i dussintals universitet och handelshögskolor världen över. Efter att ha sett så många orättvisor, dålig behandling av studenter, utbildning av låg kvalitet, höga priser etc. bildades SSBR för att skapa en bättre studiemiljö utan så många universitets småkontrollrestriktioner till ett mycket ekonomiskt pris.

Den stora erfarenheten av vår personal och fakultet har vunnit under åren har visat SSBR vad som behövs för att producera en överlägsen lärandeupplevelse för våra studenter. SSBR är dedikerade till att ge denna överlägsna utbildning till alla våra studenter.

Vi strävar efter att skapa och upprätthålla höga förväntningar på våra studenter och lärare. Våra studenter är inte bara våra kunder utan våra partners och våra forskare. Genom att vara ärliga och flexibla mot våra kunders behov har vi skapat program som är grundliga, relevanta och tillför värde till våra studenters karriärer.

SSBR-visionen

De säger att utbildning är en bra utjämnare. Detta är dock inte sant när det gäller kvaliteten på högre utbildning. En stor majoritet av världens befolkning har inte tillgång till utbildning av god kvalitet.

Vision Statement

Utbildning är nyckeln till våra elevers framtid. SSBR strävar efter att göra det möjligt för studenter att förvärva den nyckeln genom att tillhandahålla en alternativ väg för att få en kandidat-, magister- eller doktorsexamen, och sätta dem på kursen för en livslång praktik av självmotiverat lärande, i en miljö som förbereder dem för ett framgångsrikt liv i det globala 2000-talet. Med hjälp av teknik siktar vi på att förändra status quo genom att erbjuda kvalitetsutbildning online till priser som är tillgängliga för alla.

SSBR-uppdraget

SSBR finns för att tillhandahålla högkvalitativ högre utbildning från kandidat- till doktorsnivå eftersom vi anser att högkvalitativ utbildning är en mänsklig rättighet.

Uppdragsbeskrivning

 1. Vi tillhandahåller en högkvalitativ, rigorös utbildning samtidigt som vi tar hänsyn till varje enskild elevs livsstil och inlärningsförmåga.
 2. Vi främjar en miljö som tillåter studenter, utan begränsningar av tid och plats, att ta ägarskap och ansvar för sin utbildning genom att vara flexibla med kursval och kurstempo för att hjälpa dem att nå sina önskade mål.
 3. Vi ger tillgång till banbrytande 2000-talsteknologier; skapa mångfald genom läroplan och studentkår för att ge dem en konkurrensfördel i detta globala 2000-tal.
 4. Vi främjar en skolkultur baserad på ett starkt och effektivt partnerskap mellan vår administration, professorer, partnerskolor och studenter.

SSBR-värden

 1. Vi värdesätter kvalitet i utbildningen. Vi vill att våra elever ska utmanas ordentligt så att de är tillräckligt förberedda för att möta sitt nästa steg i livet, oavsett om det är college eller karriär. Vi värdesätter högkvalitativa lärare som är angelägna om att se sina elever lyckas, och vi förväntar oss att eleverna producerar arbete efter bästa förmåga och inte lämnar in uppgifter i avsikt att göra precis tillräckligt för att klara sig.
 2. Vi värdesätter ärlighet och integritet. Vi gör inga vilseledande uttalanden för att "göra en försäljning" till blivande föräldrar eller elever, vi strävar efter att presentera aspekterna av vår skola så exakt som möjligt. Vi bedriver vår dagliga verksamhet med ärlighet och integritet i åtanke, och förväntar oss att våra elever gör detsamma.

Varför studera vid Swiss School of Business Research

Flexibla studieprogram

Våra flexibla utbildningsprogram är baserade på den europeiska modellen för högre utbildning, vilket gör att studenterna kan välja sina kurser utifrån programkrav, tidigare studier, nuvarande intressen och framtida ambitioner.

Alla våra program är helt online eller genomförs på våra partnerskolor.

Flera startdatum

Studenter kan välja mellan flera startdatum under varje läsår. Vår modulära kursdesign och programstruktur möjliggör optimal planering av högre utbildning.

Överför krediter från tidigare institutioner

Studenter kan byta från en befintlig högskola, skola eller universitet. För att möjliggöra enklare överföring av poäng är studieprogrammen kompatibla med European Credit Transfer System (ECTS). Vår flexibla akademiska kalender möjliggör en kontinuerlig studieupplevelse som tillåter studenter att studera i ett nästan obegränsat antal skolor över hela världen och gå in i SSBR-kurser.

Verkligen global gemenskap

Vårt verkligt globala gemenskap av studenter, lärare och personal, består av 50+ olika nationaliteter från hela världen, med studenter som visar en djup uppskattning för kulturell mångfald och entreprenöriellt initiativ.

Professionellt erfarna professorer

Akademiskt kvalificerade och professionellt erfarna professorer kopplar teori och praktik genom att föra samtida fallstudier in i klassrummet och förbereda eleverna för att bli framtidens globala ledare.

Interaktiva undervisningsmetoder

Små klassstorlekar med upp till 30 studenter tillåter professorer att använda interaktiva undervisningsmetoder, vilket ökar gruppinteraktionen, förbättrar gruppdynamiken och bygger långvariga kontakter mellan studenter.

Ackrediteringar och certifieringar

Swiss School of Business Research är en privat handelshögskola som omfamnar värdena av hög kvalitet och individuell uppmärksamhet inom program som följer de högsta standarderna. Privata och offentliga lärosäten i Schweiz sitter sida vid sida och erbjuder studenterna ett urval av erfarenheter och möjligheter. En väg är inte bättre än en annan, men det är viktigt att inse att varje typ av institution erbjuder olika erfarenheter och resultat för studenten.

Offentliga institutioner – som universitet – erbjuder traditionella Pathways som är bekanta men ofta är restriktiva när det gäller tillvägagångssätt och är organiserade på ett sätt så att studenter kan gå vilse i en folkmassa, utan den individuella uppmärksamhet som studenterna behöver. Universiteten kan också vara långsamma med att känna igen och reagera på förändringar i näringslivet och med att tillhandahålla uppdaterade utbildningsprogram.

Privata institutioner, som SSBR, kan organiseras på sätt som är mer lyhörda och ger studenter den typ av stöd de behöver för att trivas. SSBR:s program är utformade för att hjälpa dig att få insikt, färdigheter och erfarenhet för att förbereda dig för nästa steg i din karriär. Din fullt ackrediterade SSBR-examen innebär att du har uppnått samma kunskapsnivå som på ett traditionellt universitet, men på ett sätt som hjälper dig att sticka ut på jobbet eller när du söker jobb. Att studera på SSBR ger dig chansen att utforska nya idéer och bygga ditt självförtroende för framtiden.

 • SSBR är fullt ackrediterat av ASIC - Accreditation Service for International Schools, Colleges and Universities. ASIC är det främsta oberoende kvalitetssäkringsorganet i Storbritannien som specialiserat sig på institutionell ackreditering av utbildningsleverantörer över hela världen. ASIC är erkänt av UKVI i Storbritannien och är fullvärdig medlem i The International Network for Quality Assurance Agencies in Higher Education (INQAAHE), är medlem i BQF (British Quality Foundation) och är institutionella medlemmar i EDEN (European Distance and E- lärande nätverk).
 • SSBR är certifierat av eduQua , den schweiziska kvalitetsmärkningen för vidareutbildningsinstitutioner. EduQua är det schweiziska nationella kvalitetssäkringsorganet och den första schweiziska kvalitetsmärkningen inriktad på fortbildning för vuxna. Den är erkänd och stöds av den schweiziska konfederationens regering och är den första kvalitetscertifieringen för offentliga och privata utbildningsinstitutioner i Schweiz. EduQua är det främsta ackrediteringssystemet för kvalitetssäkringsorgan för fortbildning.
 • SSBR är ett godkänt OTHM lärcentrum. OTHM-kurser är godkända och reglerade av den brittiska regeringens Ofqual (Office of the Qualifications and Examination Regulation)

Campus funktioner

  Platser

  • Barcelona

   Barcelona Campus Carrer de Llull,321, 08019, Barcelona

   • Zürich

    Nüschelerstrasse,31, 8001, Zürich

    Frågor