Keystone logo
Swiss eLearning Institute

Swiss eLearning Institute

Swiss eLearning Institute

Introduktion

De som uppnår mest i livet lär sig alltid. De är studenter i livet, studenter på deras mentorer, studenter på sina kamrater och studenter på deras erfarenheter. Deras "koppar är tomma", alltid redo att lära sig. De försöker förbättra sig själva vid varje tur. Efter konceptet RYTHM strävar de efter att höja sig själva på alla sätt, till förmån för sig själva och de omkring sig.

På Swiss eLearning Institute är kurser utformade för denna typ av människor; både de som strävar efter att uppnå och de som redan uppnår. Törsten efter lärande och personlig utveckling lever hos alla men är särskilt tydlig hos nätverkare. Att investera i din framtid går utöver ekonomisk vinst. Att investera i din framtid är att investera i dig själv; förbättra din personliga kunskap och fortbildning

Ramverket för Swiss eLearning Institute bygger på begreppet ”fortbildning; ett gymnasieutbildningsprogram som är inrättat för att ge ytterligare anrikning, oavsett om det är professionellt eller personligt.

Vem som helst kan dra nytta av fortbildning, men fortbildningens informella och flexibla karaktär ger en särskild fördel för dem vars yrken ständigt utvecklas, särskilt nätverkare. När vi först utvecklar oss förbättras också andra aspekter kring våra liv. Ett hälsosamt sinne leder till en hälsosam kropp, vilket leder till ett hälsosamt och rik liv.

Platser

  • Zürich

    Zürich, Schweiz

    Program

    Frågor