Bachelor of Arts in Hospitality Business Management (Cesar Ritz Colleges)
Swiss Education Group (SEG)
Nyckelinformation
Välj plats
Campus läge
Le Bouveret, Schweiz
språk
Engelsk
Studieformat
På Campus
Varaktighet
3 år
Takt
Heltid
Studieavgifter
CHF 27 000 / per year *
Ansökningstiden
Begär info
Tidigaste startdatum
Begär info
* undervisning, boende, mat och extra avgifter
Stipendier
Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier
Introduktion
Lär dig tänka utanför boxen
- Utveckla ett entreprenöriellt tänkesätt när du lär dig att tänka innovativt och ta till dig den ständigt föränderliga affärsvärlden
- Bli nedsänkt i en lärande miljö som inspirerar kreativitet och tänder entreprenörsanda
- Praktiskt tillvägagångssätt som kommer att bygga en grund för din framtida karriärframgång
- Erbjuds i samarbete med Carson College of Business (Washington State University), dra nytta av den kunskap som förmedlas av deras gästprofessorer
År 1 - Le Bouveret eller Lucerne Campus
Termin 1 (11 veckor)
• Introduktion till Hospitality and Tourism Management
• Ledningsinformationssystem
• Näring, hälsa och specialkost
• Personlig utveckling och livskunskaper
• Introduktion till branscherfarenhet
• Introduktion till Food Service
• Språk 1 (franska eller tyska)
Term 2 (11 veckor)
• Fine Dining Operations & Management
• Affärsskrivning
• Vin- och dryckeshantering
• Matematik för besöksverksamhet
• Språk 2 (franska eller tyska)
Praktik
- Schweiz eller utomlands (4-6 månader)
År 2 - Campus Le Bouveret och Lucerne
Le Bouveret - termin 3 (11 veckor)
- Verksamhet för rumsavdelning
- Aktuella globala och sociala frågor
- Företagsstatistik
- Mikroekonomi för hotellchefer
- Finansiell redovisning
Le Bouveret - termin 4 (11 veckor)
- Hospitality Business Ethics
- Hotell- och restaurangdesign
- Makroekonomi för turistnäringen
- Chefsredovisning
- Kulturell mångfald i organisationer
Brig - termin 5 (11 veckor)
- Gästfrihet och turismlag
- Internationell politik
- Mat, dryck och evenemangshantering
- Beslutsanalys för företagare
- Vetenskap för hållbar gästfrihet och turism
Praktik
- Schweiz eller utomlands (4-6 månader)
År 3 - Brig Campus
I slutet av år 3 kommer du att tilldelas en:
- Bachelor of International Business in Hotel and Tourism Management tilldelas av César Ritz Colleges Schweiz
- Bachelor of Arts in Hospitality Business Management tilldelas av Washington State University
Termin 6 (11 veckor)
- Innovation: Från kreativitet till entreprenörskap
- Finanshantering
- Internationell turism
- Företagsstart 1
- Karriärledning
- Kvantitativa metoder för företag
Termin 7 (11 veckor)
- Gästfrihetsmarknadsföring för företagare
- Hospitality Operational Analysis
- Service Operations Management
- Internationellt företag och entreprenörskap
- Företagsstart 2
Termin 8 (11 veckor)
- Vald specialisering*
- Personalavdelning
- Ekonomi för internationellt företag och entreprenörskap
- Socialpsykologi för gästfrihet
- Gästfrihetsledarskap och organisatoriskt beteende
- Strategisk hotellhantering
Ingångskrav
- Gymnasieexamen eller motsvarande från internationell examen
- Swiss Maturité eller schweizisk kommersiell yrkesexamen eller motsvarande yrkesutbildning (yrkesutbildning)
- Engelska nivå: IELTS 5.5 eller TOEFL iBT 55. Du kan förbättra ditt språk och dina färdigheter med vårt engelska grundprogram
- Professionell och personlig erfarenhet
- En motiverande bokstav (500-600 ord)
- CV / CV med din yrkeserfarenhet och sociala bidrag
- Diplom och avskrifter på gymnasial utbildning (eller universitetsutskrifter vid behov)
Likvärdigheter och specifika villkor: För antagning till kandidatprogrammet måste studenterna ha avslutat sitt gymnasieexamen och kvalificera sig för antagning på universitetsnivå i landet där de slutförde gymnasiet.
Stipendier och betalningsplaner
På Swiss Education Group är vi engagerade i att göra utbildning i gästfrihet av hög kvalitet tillgänglig för studenter, oberoende av deras ekonomiska bakgrund. Även om Swiss Education Group, som en privat institution, för närvarande inte kan tillhandahålla fullständiga stipendier, erbjuder vi en uppsättning ekonomiska stödlösningar för kvalificerade och motiverade studenter.
Varje stipendium har specifika kriterier och ansökningar kommer att granskas från fall till fall.
Alla stipendier beräknas endast på studieavgifterna och kan inte kombineras med andra avgiftsminskningar. Begränsade stipendier finns tillgängliga varje år enligt principen först till kvarn.
Alternativ tillgängliga
- Stipendier för schweiziska medborgare (eller schweiziska tillståndsinnehavare)
- Partnerstipendier
- Meritbaserade stipendier
- Finansiella stipendier
- Betalningsplaner
Världsranking
César Ritz Colleges Schweiz är rankad 7: a i världen för studier av gästfrihet och fritidshantering, enligt QS World University Rankings.
Läroplan
Strukturera
År 1
Le Bouveret
Termin 1 (11 veckor)
- Introduktion till Hospitality and Tourism Management
- Management Information Systems
- Näring, hälsa och specialkost
- Personlig utveckling och livsfärdigheter
- Introduktion till industrierfarenhet
- Introduktion till matservice
- Språk 1 (franska eller tyska)
Termin 2 (11 veckor)
- Fine Dining Drift & Management
- Affärsskrivning
- Vin- och dryckeshantering
- Matematik för hotellbranschen
- Språk 2 (franska eller tyska)
Praktik
Schweiz eller utomlands (4-6 månader)
År 2
Le Bouveret och Brig
Le Bouveret - Termin 3 (11 veckor)
- Rumsavdelningens verksamhet
- Aktuella globala och sociala frågor
- Företagsstatistik
- Mikroekonomi för hotellchefer
- Finansiell redovisning
Le Bouveret - Termin 4 (11 veckor)
- Gästfrihet affärsetik
- Hotell- och restaurangdesign
- Makroekonomi för turistnäringen
- Chefsredovisning
- Kulturell mångfald i organisationer
Brig - Termin 5 (11 veckor)
- Hotell- och turismlag
- Internationell politik
- Hantering av mat, dryck och evenemang
- Beslutsanalys för entreprenörer
- Vetenskap för hållbar gästfrihet och turism
Praktik
Schweiz eller utomlands (4-6 månader)
År 3
Brigg
Under ditt sista år, omsätt dina kunskaper i praktiken genom att delta i Business Plan Competition. Presentera dina entreprenörsidéer för en panel av domare, som själva är framgångsrika entreprenörer. Finalisterna får resa till USA och tävla tillsammans med andra studenter från Washington State University från hela världen.
Under termin 6 kommer du också att ha en exceptionell möjlighet att delta i Innovationsveckan, ett omfattande projekt med fokus på innovation och entreprenörskap, som en del av modulen Innovation: From Creativity to Entrepreneurship.
Termin 6 (11 veckor)
- Innovation: Från kreativitet till entreprenörskap
- Finanshantering
- Internationell turism
- Företagsstart 1
- Karriärledning
- Kvantitativa metoder för företag
Termin 7 (11 veckor)
- Hospitality Marketing för entreprenörer
- Hospitality Operations Analysis
- Service Operations Management
- Internationellt företagande och entreprenörskap
- Företagsstart 2
Termin 8 (11 veckor)
- Vald specialisering*
- Personalavdelning
- Ekonomi för internationellt företagande och entreprenörskap
- Gästfrihetens socialpsykologi
- Hotellledarskap och organisatoriskt beteende
- Strategisk hotellledning
Specialiseringar
För termin 8, välj från någon av våra inriktningar
Entreprenörskap & innovation
- Entreprenörsverksamhet: Lansering av ett företag
- Finansiellt entreprenörskap
- Ledande innovativa strategier
Finansiera
- Bankverksamhet och finansiell ekonomi
- Hållbar ekonomi: miljö-, sociala och styrningsfaktorer
- Beteendeekonomi
- Leder med ekonomi