Bachelor of Arts: 3 Pathways (Swiss Hotel Management School)
VARAKTIGHET
3 Years
SPRÅK
Engelsk
TEMPO
Heltid
ANSÖKNINGSTIDEN
Sista ansökningsdag för begäran
TIDIGASTE STARTDATUM
Begär tidigaste startdatum
STUDIEAVGIFTER
CHF 24 400 / per year *
STUDIEFORMAT
På Campus
* undervisning, boende, mat och extra avgifter
Stipendier
Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier
Introduktion
Lärande genom att göra
- Få ledande gästfrihetskunskap, praktisk erfarenhet och ledaregenskaper
- Utrustar dig för att utmärka dig i en internationell karriär inom gästfrihetshantering och därefter
- Tillämpat praktiskt och akademiskt lärande, med två professionella praktikplatser
- Förfina dina färdigheter i en specialisering som får dig att sticka ut på arbetsmarknaden
Strukturera
4 studieperioder, kombinerat med 2 professionella praktikplatser världen över
- Specialisering 1: International Hospitality Management
- Specialisering 2: International Hospitality and Events Management
- Specialisering 3: International Hospitality and Design Management
År 1– Caux campus
Behärska verktygen för service och mat- och dryckeshantering.
Termin 1 - Livsmedels- och dryckeshantering
- Mat- och dryckesproduktion och serviceteori
- Mat- och dryckstillverkningspraxis
- Mat- och dryckeshantering
- Mat och dryck Service Practice
- Mat- och dryckesupplevelse och inredning
- Gästfrihetsstudier
- Vin och bar
- Redovisningsprinciper
- Akademisk kommunikation
- Personlig utveckling
- Konsten att anställa
- Språk (franska eller tyska)
Praktik
- Schweiz eller världen över (4-6 månader)
Årskurs 2 - Caux campus
Behärska användningen av gästfrihetsadministrationsverktyg för dagliga ledningsuppgifter och lära sig hanteringsprinciperna för olika avdelningar.
Termin 2: Ledning för rumsavdelning
- Anläggningar och inredning II
- Finansiell redovisning
- Chefskommunikation
- Hushållning
- Front Office Management och Concierge Services
- Marknadsföring och varumärke
- Hotellinformationssystem
- Evenemangshantering
- Events Operations Management
- Avkastning och intäktshantering
- Språk (franska, tyska eller spanska)
Praktik
- Schweiz eller världen över (4-6 månader)
Årskurs 3 - Leysin campus
International Hospitality Management
Termin 3
- AI och digital innovation
- Managementprojekt
- Företagens sociala ansvar
- MICE och logistik för evenemang
- Oberoende forskningsprojekt
- Gästfrihetsekonomi
- Personal och ledarskap
- Datadrivet beslutsfattande
- Marknadsföringsledning
- Chefsredovisning
- Språk (franska, tyska, mandarin eller spanska)
Termin 4
- Mat- och dryckesutveckling
- Human Resource Management och affärsstrategi
- Samtida trender
- Strategisk ledning
- Ledarskap över kulturer
- International Resort and Spa Management
- Digital marknadsföring
International Hospitality and Events Management
Termin 3
- Hanteringsprojekt för evenemang
- Evenemangsprojektplanering
- Eventprojektorganisation
- MICE och logistik för evenemang
- Oberoende forskningsprojekt
- Gästfrihetsekonomi
- Personal och ledarskap
- Datadrivet beslutsfattande
- Marknadsföringsledning
- Chefsredovisning
- Språk (franska, tyska, mandarin eller spanska)
Termin 4
- Hantering av hållbara evenemang
- Entreprenörskap inom gästfrihet och evenemang
- Samtida trender
- Strategisk ledning
- Ledarskap över kulturer
- International Resort and Spa Management
- Digital marknadsföring
International Hospitality and Design Management
Termin 3
- Digital design och visuell teknik
- Detaljhandel med lyxmärken
- Produkt- och varumärkesutveckling
- Inredning III
- F&B Outlet Design
- AutoCAD
- Personal och ledarskap
- Datadrivet beslutsfattande
- Marknadsföringsledning
- Chefsredovisning
- Språk (franska, tyska, mandarin eller spanska)
Termin 4
- Human Resource Management och affärsstrategi
- Levererar mervärde
- Projektledning
- Småföretagsutveckling och entreprenörskap
- Consumer Intelligence Management
- Innovationer inom teknik och design
Avhandling / integrerat affärsprojekt eller designprojekt
För självständiga studier kan du välja mellan distans- eller campusinlärning. I båda fallen ges starkt stöd och tillsyn.
Ingångskrav
- Engelska språkkunskaper i IELTS 5.5 eller TOEFL iBT 55 eller motsvarande. Om du inte har den språknivå som krävs kan du förbättra ditt språk och dina färdigheter med vårt engelska grundprogram. Observera att om du behöver visum måste schweiziska myndigheter förses med ett giltigt TOEFL- eller IELTS -poäng (inte äldre än ett år).
- Avslutad gymnasieutbildning (IB Diploma, IBCP Diploma **, Maturité, Abitur, French Bac, 2 A-nivåer, gymnasieexamen eller motsvarande)
- Rekommenderad lägsta ålder på 17 år
Stipendier och betalningsplaner
På Swiss Education Group är vi engagerade i att göra utbildning i gästfrihet av hög kvalitet tillgänglig för studenter, oberoende av deras ekonomiska bakgrund. Även om Swiss Education Group, som en privat institution, för närvarande inte kan tillhandahålla fullständiga stipendier, erbjuder vi en uppsättning ekonomiska stödlösningar för kvalificerade och motiverade studenter.
Varje stipendium har specifika kriterier och ansökningar kommer att granskas från fall till fall.
Alla stipendier beräknas endast på studieavgifterna och kan inte kombineras med andra avgiftsminskningar. Begränsade stipendier finns tillgängliga varje år enligt principen först till kvarn.
Alternativ tillgängliga
- Stipendier för schweiziska medborgare (eller schweiziska tillståndsinnehavare)
- Partnerstipendier
- Meritbaserade stipendier
- Finansiella stipendier
- Betalningsplaner
Världsranking
Swiss Hotel Management School är rankad 4: a i världen för studier av hotell- och fritidshantering, enligt QS World University Rankings.
Läroplan
Strukturera
4 terminer av studier, kombinerat med 2 professionella världsomspännande praktikplatser
- Specialisering 1 - International Hospitality Management
- Specialisering 2 - International Hospitality and Event Management
- Specialisering 3 - International Hospitality and Design Management
År 1
Caux
Bemästra verktygen för service och hantering av mat och dryck.
Termin 1
- Food & Beverage Management
- Dryckesstudier
- Introduktion till gästfrihet och evenemang
- Introduktion till Service och köksteori
- Service och köksövningar
- Kostnadskontroll för mat och dryck
- Hotelldesign I
- Bokföring I
- Affärs- och akademisk kommunikation I
- Art of Employability I
- Språk I (franska eller tyska)
Världsomspännande praktik (4-6 månader)
År 2
Caux
Bemästra användningen av hotelladministrationsverktyg för dagliga ledningsuppgifter och lär dig ledningsprinciperna för olika avdelningar.
Termin 2
- Rumsavdelningens ledning
- Optimering av avkastning och intäkter
- Marknadsföring
- Hotelldesign II
- Hushållsledning
- Bokföring II
- Rumsavdelningens ledning
- Event konceptdesign
- Affärs- och akademisk kommunikation II
- Art of Employability II
- Språk II (franska eller tyska)
Världsomspännande praktik (4-6 månader)
År 3
Leysin
Under termin 3 och 4 kommer du att kunna fokusera på din specialisering och avsluta dina studier med ett examensarbete, integrerat affärs- eller designprojekt på 6 veckor.
Termin 3 - Delade kurser
- Datadrivet beslutsfattande
- Personal och ledarskap
- Marknadsföring och Branding Management
- Redovisning III
- Projektledning
- Forskning och rapportering
Termin 3 - International Hospitality Management
- AI och digital innovation
- MICE och logistik
- Hotellekonomi
- Etik, hållbarhet och affärskultur
Termin 3 - International Hospitality and Event Management
- MICE och logistik
- Hotellekonomi
- Skapande av evenemangsupplevelser
- Event Experience Management
Termin 3 - International Hospitality and Design Management
- Digital design och visuell teknik
- Hotelldesign III
- Design för mat och dryck
- AutoCAD
Termin 4 - Delade kurser
- Samtida trender
- Strategisk ledning
- Digital marknadsföring
- International Resort & Spa Management
Termin 4 - International Hospitality Management
- Mat och dryck utveckling
- Människor och interkulturella strategier
Termin 4 - International Hospitality and Event Management
- Hållbar Event Management
- Entreprenörskap inom hotell och evenemang
Termin 4 - International Hospitality and Design Management
- Innovation inom design och teknik
- Retail Management av lyxvarumärken
Oberoende studie (sex veckor)
- Digitalt portföljprojekt
- Projektpresentation - (hotellets affärsplan, företagsevent eller hotelldesign)
- Digitalt CV – bankett, digitala marknadsföringsprojekt.
- Reflekterande iBook – det sista kapitlet av kritisk reflektion
Antagningar
Stipendier och finansiering
Galleri
Studieavgift för programmet
Om skolan
Frågor
Liknande kurser
Bachelor of Business Administration: Major in Event Management
- Montreux, Schweiz
BA (Hons) Music Business & Event Management
- Brighton, Storbritannien
- Birmingham, Storbritannien + 3 Mer
BA (Hons) Populärmusik Performance & Event Management
- Brighton, Storbritannien
- Birmingham, Storbritannien + 3 Mer