Keystone logo
© ©Susquehanna University
Susquehanna University

Susquehanna University

Susquehanna University

Introduktion

Våra studenter trivs, och det kommer du också att göra, eftersom du blir mentor av professorer som både är experter inom sina områden och exceptionella lärare. Kurserna på Susquehanna är intensiva - du kommer att njuta av personlig uppmärksamhet från din fakultet eftersom de hjälper dig att lära dig och utveckla de färdigheter du behöver för att vara redo för ett jobb och/eller forskarskola.

Många skolor pratar om att studera utomlands men på Susquehanna gör alla det. Vi är nationellt erkända för vårt engagemang för globala upplevelser och kulturell kompetens genom vårt innovativa Global Opportunities-program (GO).

Uppdrag

Vi utbildar elever för produktiva, kreativa och reflekterande liv med prestationer, ledarskap och service i en mångfaldig, dynamisk och ömsesidigt beroende värld.

Akademiker

Du kommer att välja mellan mer än 100 majors och minors, såväl som förprofessionella program och ett tvärvetenskapligt hedersprogram.

School of the Arts, School of Humanities, School of Natural & Social Sciences och AACSB-ackrediterade Sigmund Weis School of Business erbjuder Bachelor of Arts, Bachelor of Science och Bachelor of Music grader.

Du kommer att dra nytta av vår exceptionella fakultet och små klasser som underlättar deltagande. Vår innovativa läroplan uppmuntrar bredd och djup av studier när du utvecklar din kompetens, och deltagande i vårt Global Opportunities-program utvecklar din kulturella kompetens.

I grund och botten är världen öppen för dig när du väljer Susquehanna University .

Susquehanna är en ackrediterad icke-vinstdrivande institution vilket innebär att våra program både är certifierade och erkända för sin excellens. Våra ackrediteringar inkluderar Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB International), National Association of Schools of Music (NASM), American Chemical Society och Middle States Commission on Higher Education. Vi är också medlem i Annapolis Group, en organisation av landets främsta liberala konsthögskolor.

English Language Requirements

Certifiera din engelska kunskap med Duolingo English Test! DET är ett bekvämt, snabbt och prisvärt engelska onlinetest som accepteras av över 4 000 universitet (som det här) runt om i världen.

Platser

  • Selinsgrove

    University Avenue,514, 17870, Selinsgrove

Frågor