Keystone logo
STI ISW Business School Freiburg

STI ISW Business School Freiburg

STI ISW Business School Freiburg

Introduktion

Praktik - teori - Kompetens

Sports Management, kultur Management, Hospitality och Tourism Management och International Management studie vid STI ISW Business School Freiburg

STI ISW Business School Freiburg erbjuder studier med internationell inriktning. Här kan du studera i professionell inlärningsmiljö Cultural Management, Sports Management, Hospitality och Tourism Management och International Management i Freiburg. ISW Business School Freiburg är en överförings Institutet för officiellt erkända Steinbeis University Berlin.

Läroplanen för universitetet Steinbeis Transfer Institutes ISW Business School Freiburg SHB innehåller "fritid Management" med fokus på:

  • International Cultural Management
  • Internationella Sports Management
  • Hotel och Tourism Management

och Studiengäng i företagsekonomi:

  • International Management och interkulturell kompetens (deltid)
  • International Management och interkulturell kompetens (heltid)

International Cultural Management: Classic och avant-garde samtidigt

att studera internationell cultural management innebär att lära komplexiteten i kultur, ekonomi och samhälle och att leda en operation enligt kulturorienterade värderingar och mål. Här är tanken på kulturförmedling alltid först. Om du studerar kulturarbete med oss, förbereder vi dig optimalt för din framtida yrke.

ISW 1998 var det första institutet i Europa med erbjudandet "International Culture Management" som initialt. Uppbackad av sin erfarenhet och sitt världsomspännande nätverk av akademiker ISW är därför högst upp på den som tillhandahåller en examen.

Utbildningar på hotellet och turism: Fortfarande i hög efterfrågan

Alla som är intresserade i en examen i Hotel & Tourism Management, kommer att hållas på STI ISW Business School Freiburg perfekta förhållanden. Förutom ekonomiska sammanhang studier Tourism Management undervisas ämnesinnehåll i Freiburg på Hotel som restaurang förvaltning, mat och dryck Management, marknadsföring av turism och hållbarhet. Turism program kräver också kompetens inom området för interkulturell kommunikation och språkkunskaper. En del av seminarierna är därför - även som i alla andra prioriterade program på ISW - ges på engelska, och åtminstone en annan främmande språk är obligatorisk.

International Sports Management studie: Mycket mer än bara sport

Sport och fritidssektorn är en bransch med goda karriärmöjligheter och säkra tillväxtprognoser. Som en sport management examen med kandidatexamen, har du många dörrar öppna, till exempel i idrottsförbund, idrotts myndigheter, privata och offentliga idrottsföreningar eller mässa och kongresshantering. Framgången talar för sig själv: Nästan alla studenter som studerar International Sport Management med oss, hitta lovande jobb runt om i världen.

Oavsett om du väljer ett hotell & Tourism Management Studies, Sport Management eller vill genomföra cultural management som en studie eller är intresserad av våra Business Administration Studier: Den unika, innovativa konstruktion som Project Kompetens studie tillåter en optimal kombination av teori på högsta nivå med konstant studerar parallellt praktisk tillämpning i företag och organisationer.

Platser

  • Freiburg

    Steinbeis-Transfer-Institut ISW Business School Freiburg Salzstr. 15, 79098 Freiburg, , Freiburg

Frågor