Keystone logo
State University of New York Buffalo College of Arts and Sciences

State University of New York Buffalo College of Arts and Sciences

State University of New York Buffalo College of Arts and Sciences

Introduktion

University of Buffalo är ett främst offentligt forskningsuniversitet som värdesätter och bedriver akademisk excellens. Vi lockar exceptionella studenter som är nyfikna, engagerade i sina studier och fast beslutna att lyckas samtidigt som de gör skillnad i världen.

College of Arts and Sciences förbinder sig att fördjupa studenter i en integrerad utbildningsmiljö. Från konst och humaniora till samhällsvetenskap och naturvetenskap följer våra studenter sin kallelse bortom disciplinära gränser. Vart kommer dina talanger att leda dig?

Fakulteten vid College of Arts and Sciences är bland de mest skickliga och dedikerade inom sina områden. Mer än två tredjedelar av vår heltidsfakultet har anställts under de senaste tio åren och representerar en grupp ljusa, passionerade forskare som arbetar för att främja en anda av nyfikenhet, akademisk stringens och investeringar i studenters framgång genom skapandet av nya kunskap.

I strävan efter lösningar på pressande världsproblem arbetar våra studenter och lärare tillsammans för att ompröva nuvarande metoder, svara på tuffa frågor och i slutändan bryta ner barriärer för upptäckt och framsteg.

Platser

  • Buffalo

    810 Clemens Hall University at Buffalo Buffalo, NY, 14260, Buffalo

    Frågor