Keystone logo
St. Theresa International College

St. Theresa International College

St. Theresa International College

Introduktion

Om högskolan St. Theresa International College grundades 2001 som en internationell högskola för högre utbildning, godkänd av kommissionen för utbildning, undervisningsministeriet, Thailand. Kollegiet har ett långsiktigt mål och engagemang för att kontinuerligt utveckla kvaliteten på sina utbildningsprogram genom internationella samarbeten samtidigt som det producerar värdefulla studerande för multinationella yrken.

Det viktiga höjdpunkten av våra program är att eleverna ska ha rätt att överföra och studera på någon av våra samarbetar universitet där de endast kommer att krävas för att slutföra sitt sista år och får automatiskt en respektive kandidatexamen från deras valda universitet. Dessutom är St Theresa International College ett av de få internationella institut i Thailand där lärdomarna fakulteten Omvårdnad levereras på engelska, vilket är en stor fördel för våra studenter att kvalificera sig för karriärmöjligheter utomlands. Kollegiet har nyligen införda Bachelor of Education program som förbereder studenter för att möta den höga efterfrågan på engelsktalande lärare med inriktningar inom vetenskap och matematik.

I den dynamiska globaliseringens tidevarv är College åtagit sig att främja internationalisering, samtidigt som nationell stolthet och kulturellt deltagande bland studenter, oavsett ras, religion och nationalitet. Den mångkulturella gemenskap av studenter och lärare skapar en verkligt internationell miljö.

En snabbtitt

2001 öppnade 5 fakulteter 18 grad program 5 Internationella Partners

Platser

  • Nakhon Nayok

    St. Theresa International College 1 Moo 6 Rangsit-Nakhon Nayok Road (Klong 14), Bungsan, Ongkarak, Nakhon Nayok 26120, , Nakhon Nayok

Frågor