Keystone logo
St. Joseph's College (Long Island) Bachelor of Arts - BARNSTUDI
St. Joseph's College (Long Island)

Bachelor of Arts - BARNSTUDI

Patchogue, Amerikas förenta stater

Request duration

Engelsk

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

På Campus

Stipendier

Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier

Introduktion

BA i barnstudier är ett kännetecken för St. Joseph's College, vilket ger en enastående utbildning som konsekvent rankas bland de bästa undervisningsprogrammen i New York Metropolitan. Lärarutbildningen är registrerad och fullt ackrediterad av Council for Educator Preparation (CAEP).

BA i barnstudier är det enda programmet i New York City/Long Island-området som förbereder studenterna för statlig undervisningscertifiering inom fyra områden inom en avdelning: Early Childhood (födelse-andra klass), Childhood (första-sjätte klass), Early Barndom: Elever med funktionshinder (födelse-andra klass) och Barndom: Studenter med funktionshinder (första-sjätte klass). Kandidater certifierade i staten New York bör vara medvetna om att certifiering inte automatiskt kan överföras till andra stater.

Barnstudenter är ständigt efterfrågade i trestatliga skolor och utanför regionen som lärare, skoladministratörer, rektorer och superintendenter. Programmet förbereder också studenter för forskararbete i spädbarnsbarn tidigt ingripande; tidig barndom, barndom och ungdomar specialundervisning; läskunnighet; tvåspråkig utbildning och administration; och andra discipliner som talpatologi, psykologi och rådgivning.

Om skolan

Frågor

Liknande kurser

  • BA (Hons) Tidiga år och barndomsstudier
    • Manchester, Storbritannien
  • BA i förskoleundervisning
    • Chicago, Amerikas förenta stater
  • Bachelor of Science in Education in Early Childhood Education for Diverse Learners
    • Fairfax, Amerikas förenta stater