Professionell kandidatexamen i teknikvetenskap i matlagningskonst
St. Ignatius of Loyola University of Applied Sciences
Nyckelinformation
Campus läge
Kaunas, Litauen
språk
Litauiska
Studieformat
På Campus
Varaktighet
Begär info
Takt
Begär info
Studieavgifter
Begär info
Ansökningstiden
Begär info
Tidigaste startdatum
Sep 2023
Stipendier
Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier
Introduktion
Culinary Arts är ett unikt studieprogram i Litauen. Detta program syftar till att förbereda proffs inom kulinarisk konst för att tillämpa kunskap om grundläggande och avancerad matproduktionsteknik, effektivt ta itu med råvarusäkerhets- och kvalitetsfrågor, organisera livsmedels- och livsmedelskedjeprocesser och utvärdera förändringar i en affärsmiljö. Professionals förväntas vara socialt ansvarsfulla, kontinuerligt söka personlig utveckling och affärstjänst effektivitet. område
Utexaminerade från Culinary Arts-programmet kommer att arbeta som livsmedelsproduktionschef, chefskock, sous-kock, matproduktionsteknolog, livsmedelsföretagschef och administratör inom foodservice (restauranger, bistro, kafébarer, hotell) och andra matföretag.