Keystone logo
© Southwest Baptist University
Southwest Baptist University

Southwest Baptist University

Southwest Baptist University

Introduktion

Southwest Baptist University grundades 1878 och är ett kristet liberalt konstuniversitet som erbjuder mer än 100 områden av akademiska studier på grund- och forskarnivå på fyra fysiska campus i Bolivar, Mountain View, Salem och Springfield, Mo., plus ett onlinecampus.

Southwest Baptist University grundades 1878 och är ett kristet liberalt konstuniversitet med:

 • Mer än 100 områden av akademiska studier på grund-, forskar- och doktorsnivå;
 • Fakulteten som brinner för dig, din utbildning och din framtida framgång;
 • Globala service- och missionsprojekt för att dela din tro och utvecklas som en tjänande ledare;
 • Vibrerande campusliv i en sammansvetsad gemenskap för att engagera sig och utveckla livslånga vänskap; och
 • Fem campus i sydvästra och södra centrala Missouri. Det 152 hektar stora huvudcampuset ligger i Bolivar, Mo., befolkning 10 300 cirka 25 minuter norr om Springfield, Mo. Ytterligare campus finns i Mountain View, Salem och Springfield, Mo. och Online.

Liberala konstskolor ger både bredd och djup. Bredd erbjuds över hela läroplanen med kurser inom konst, vetenskap och humaniora, med målet att förbereda eleverna för livet. Fördjupning ges genom huvudämnet, som fokuserar på förberedelser för arbete inom ett specifikt område. I en kristen liberal konstutbildning är den kristna linsen den primära linsen för lärande. Bredd och djup i en kristen liberal konstmiljö innebär också ett fokus på kritiskt tänkande så att icke-kristna perspektiv granskas (men inte godkänns) och studenter är beredda att tjäna i sekulära karriärer och i tjänst för Kristus.

Antagningar

Antagningsprocess för internationella studenter

Det är enkelt att ansöka till SBU! Som inkommande internationell student, använd checklistan nedan för att lära dig vilka steg du behöver ta för antagning och registrering vid SBU.

1) Ansök online

Få bollen i rullning genom att fylla i vår onlineansökan för antagning till grundutbildning. Och det bästa – det är GRATIS! Skapa ett MyBearcat-konto för att komma igång.

2) Skicka officiella dokument

För att komma i fråga för antagning till SBU måste du lämna in officiell akademisk dokumentation och standardiserade provresultat. Som internationell student måste du ha dina officiella gymnasieuppgifter inlämnade till SBU Office of Undergraduate Admissions. Dessa dokument måste innehålla en engelsk översättning om originaldokumentet inte är på engelska.

Sökande från icke-engelsktalande länder måste göra testet engelska som främmande språk (TOEFL) eller International English Language Test (IELTS) eller Duolingo English Test. Om du har studerat i USA eller ett engelsktalande land under de senaste tre åren är du undantagen från detta krav om du har uppnått god akademisk status vid den eller de skolor du har gått på. Du måste göra något av följande:

 • 79 på det internetbaserade testet (TOEFL IBT)
 • 6,5 på IELTS
 • 100 på Duolingo engelska testet

Dessutom måste alla SBU-studenter lämna in poäng från ACT- eller SAT-provet.

3) Se över ekonomiskt stöd

Din antagningsrådgivare kommer att kontakta dig med information om din behörighet för akademiska stipendier och annat ekonomiskt stöd som du kan kvalificera dig för.

4) Skicka in registreringsdeposition

Redo att officiellt gå med i SBU-familjen? Skicka in din anmälningsdeposition för att säkra din plats i klasser och boende!

5) Ansök om ditt studentvisum

När du har bestämt dig för att gå på SBU kommer vi att arbeta med dig för att få de nödvändiga dokumenten för att få ditt F-1 studentvisum.

English Language Requirements

Certifiera din engelska kunskap med Duolingo English Test! DET är ett bekvämt, snabbt och prisvärt engelska onlinetest som accepteras av över 4 000 universitet (som det här) runt om i världen.

Platser

 • Bolivar

  1600 University Avenue, 65613, Bolivar

 • Springfield

  4431 S. Fremont, 65804, Springfield

  Frågor