Keystone logo
Southeastern Baptist College

Southeastern Baptist College

Southeastern Baptist College

Introduktion

Att betjäna Kristus med en biblisk världsutsikt i en kristen atmosfär

SBC är högskolan för dig. Många människor har missuppfattningen att en bibelskola endast är för dem som är heltidskristna, såsom pastorer. Sanningen är att en bibelskola liknar på många sätt till någon annan högskola.

Sydöstra erbjuder en utmärkt tvåårig läroplan för dem som vill börja sin karriär i en kristen atmosfär. Dessa studenter kan sedan överföra sina krediter till en högskola eller universitet för att fortsätta sina studier på ett mer specialiserat område.

Ja, i de erbjudna ämnena, campus erfarenhet och akademisk excellens, en bibelskola liknar alla andra college; Men de sätt på vilka vi är olika skiljer oss från andra högskolor. Den mindre studentbefolkningen, personlig uppmärksamhet, en kristen atmosfär inuti och utanför klassrummet och nöjet att vara någon speciell på campus gör att sydöstra erfarenheten är en tid att vårda resten av ditt liv.

Uppdragsbeskrivning

Syftet med Southeastern Baptist College är att förhärliga Gud genom att tillhandahålla kvalitetsundervisningskurs från en biblisk världsuppfattning i en kristen atmosfär, därigenom utveckla kristen tillväxt i studenter och förbereda dem för tjänande i Guds rike.

Southeastern Baptist College syftar till att förbereda män och kvinnor i den kristna gemenskapen som uttrycker en önskan om att vara involverad i en kyrkorelaterad kallelse. Utbildning ges på campus och genom förlängningar för att hjälpa människor att förbereda sig i pastoratet, missionsarbetet, musikministerierna, kristen utbildning och ungdomsministrarier. Southeastern Baptist College söker också att utbilda personer som önskar ta emot grundkurserna i högskoleutbildningen i en andlig akademisk miljö som tillhandahålls av Southeastern Baptist College . Alla kurser lärs på ett sådant sätt att de integrerar tro och lärande och därigenom ger vederbörlig erkännande till all sanningens Gud.

Southeastern Baptist College försöker tjäna den kristna gemenskapen genom att erbjuda ett begränsat antal kredit- och icke-kreditkurser till dem som inte väljer att bedriva ett strukturerat program mot en viss examen, certifikat eller examensbevis.

Ackreditering

Southeastern Baptist College är ackrediterad på statsnivå av Mississippi Commission on College Accreditation (MCCA) , och av Association for Biblical Higher Education (ABHE) (ABHE) på nationell nivå.

Anslutning

Southeastern Baptist College ägs och drivs av Baptist Missionary Association of Mississippi. Det är medlem i Mississippi Association of Colleges och även Association for Biblical Higher Education (ABHE).

överkomliga

Southeastern Baptist College är bland de billigaste privata högskolorna i landet. De flesta studenter tycker att kostnaden för närvaro är mycket attraktiv och prisvärd. En finansiell plan för att möta dina behov kan ordnas.

Personlig uppmärksamhet

De små klasserna i sydöstra gör det möjligt för studenter att få personlig uppmärksamhet från fakultetsmedlemmar och annan personalpersonal. I sydöstra känner alla andra på egen hand. Du kommer att vara mer än ett nummer på vår campus. Vi är specialiserade på kristen gästfrihet och studenttillfredsställelse.

Studentliv

Studenter erbjuds möjligheter till extracurricular aktiviteter som möjliggör gemenskap och personlig interaktion genom olika campusorganisationer. Några sådana organisationer inkluderar kollegiekören, föreningen av baptiststuderande (ABS), ministerialiansen och studentregeringsrådet.

En atmosfär av vänskap och samarbete råder på campus bland studenterna. Vi är en högskolafamilj. Sovsalar livet gör det också möjligt för elever att njuta av sin tid tillsammans utanför klassrummet.

Plats

Southeastern Baptist College ligger i vackra Laurel, Mississippi. Laurel ligger 30 miles norr om Hattiesburg; 50 miles söder om Meridian; 80 miles sydost om Jackson; och 125 miles norr om Gulf Coast.

För att nå högskolan från Interstate 59, ta avfart 95B på 16th Avenue North. Följ 16th Avenue North (även Highway 15 N) för 4 1/2 miles från Interstate till college.

Student konsumentinformation

I överensstämmelse med USDE-krav avseende fullständigt upplysande av konsumentinformation tillhandahåller SBC fullständig offentliggörande av nämnda information till alla samtliga potentiella eller nuvarande studenter. Eftersom konsumentstudenter och / eller potentiella studenter kan använda denna information för att fatta välgrundade beslut om denna institution. För att komma åt dessa resurser klickar du på följande länk på sidan Southeastern Baptist College Consumer Information

Platser

  • Laurel

    4229 Hwy 15 North, , Laurel

Frågor