Keystone logo
San Mateo Colleges of Silicon Valley

San Mateo Colleges of Silicon Valley

San Mateo Colleges of Silicon Valley

Introduktion

Se vår online broschyr här.

10 skäl för att studera på San Mateo Colleges of Silicon Valley

 1. Våra tre offentliga community college (Canada College, College of San Mateo och Skyline College) är kända för sina program kvalitet överföring och tjänster, samt garanterade överföringar till och partnerskap med selektiva universitet.
 2. Årlig undervisning på $ 6456 USD.
 3. De tre högskolor är de säkraste i Kalifornien och bland de säkraste i landet.
 4. # 1 i garanterade överföringar till fyra år universities- närvarande 55 universitet erbjuder garanterade överföringar till våra studenter.
 5. Plats överföring rådgivning från UC Berkeley representanter och en tillväxt 165% i överförings entré hastighet till UC Berkeley i det senaste året (89 år 2014 och 213 år 2015).
 6. Alla tre högskolor erbjuder kvalitet associera, certifikat och överföra program i toppmoderna utbildningsmöjligheter med prisbelönta lärare och personal, många nätverk och praktik möjligheter med Silicon Valley högteknologiska företag runt högskolor.
 7. Global Beca stipendium, inklusive full-undervisning undantag, tillgängliga för inkommande internationella studenter.
 8. Prioritet kursregistrering för internationella studenter.
 9. Bostäder koordinator finns att hjälpa till med bostäder nära våra tre högskolor.
 10. Nationellt erkänd STEM centrum vid Cañada College och Fabrication Lab vid Skyline College.

San Mateo Colleges of Silicon Valley innefattar tre utestående fullt ackrediterad tvååriga högskolor: Canada College, College of San Mateo och Skyline College. De är belägna i hjärtat av Kaliforniens San Francisco-området.

Alla tre högskolor har "Transfer Entré garantier", med kanske det största antalet offentliga och privata universitet i hela USA. Detta ger studenterna försäkran om att få in ett universitet om studenten uppfyller universitets akademiska och andra krav och inte är föremål för den typiska universitets förstaårselev antagning "selektivitet hinder". År 2015 var 236 antagna till UC Berkeley från de tre högskolorna som överföring studenter. Dessa studenter kommer in som juniorer och behöver bara två år att slutföra en kandidatexamen vid UC Berkeley.

Högskolor är kända för sin STEM (Science, Technology, Engineering och matematik) program och Skyline College har en praktikplats med Caltech och UC Berkeley. Canada College har en prisbelönt STEM Center, ett första bland alla community college i Kalifornien. Dess animation klass till exempel, undervisas av en Pixar anställd. Skyline College, bara 15 minuter från San Francisco, erbjuder internationell handel och en mängd Biotech och teknik överföra program. Den har också ett praktikprogram med CalTech och UC Berkeley. College of San Mateo är en av de äldsta community college i Kalifornien. På 1920-talet, College of San Mateo var till stor del, en prep school eller språngbräda till Stanford University och University of California (Berkeley).

Studera i Silicon Valley ger potentiellt studenter praktik och möjligheter till nätverkande i Google, Apple, Salesforce, Twitter och Facebook, etc. Var och en av våra campus är i små och säkra samhällen som ligger nära motorvägar som tar dig direkt till San Francisco, San Jose, SFO internationella flygplats och andra mycket kända turistmål som Monterey Bay, Yosemite och Lake Tahoe är inom köravstånd.

Internationella studenter kan besöka vårt distrikt internationella antagning hemsida för mer information.

Amerikanska medborgare och stadigvarande bosatta kan besöka vår distrikts hemsida för mer information.

universitet

Platser

 • San Mateo

  Cañada College, Redwood City, California College of San Mateo, San Mateo, California Skyline College, San Bruno, California, , San Mateo

  Frågor