Keystone logo
SHML - Swiss College of Hospitality Management Lenk

SHML - Swiss College of Hospitality Management Lenk

SHML - Swiss College of Hospitality Management Lenk

Introduktion

En livlig lärandeupplevelse

Ett varmt välkomnande till Swiss School of Hospitality Management Lenk

SHML, ett registrerat schweiziskt företag i Berns kanton, är Schweiz första Boutique Hotel School som konceptualiserades och utvecklades för att förbereda studenterna för en lovande gästfrihetskarriär, baserat på de operativa filosofierna av lyxiga internationella boutiquehotell och resorts. Dessa gästfrihet smycken kan hittas över hela världen, allt från lyxiga två svit Resorts till tvåhundra plus rum boende enheter, och representeras av sådana kända företag som världens ledande hotell, små lyxhotell, Relais

För att säkerställa noggranna akademiska läroplaner och innehåll har vår College of Hospitality Management ingått ett lyckat progressionsavtal med University of Gloucestershire för en högskoleexamen BA (Hons) i Strategisk Hospitality Management på deras campus i Cheltenham (Storbritannien).

Vår högskola SHML ligger i det exceptionellt säkra Berner Oberland och driver inom ett riktigt boutiquehotell som är öppet för gäster under vintersäsongen. Lokalerna erbjuder en idealisk miljö för att stimulera verksamheten som de uppträder inom affärshotell i boutiquehotell världen över, bland annat den finska konsten i mat och dryckesproduktion och -tjänster, division av rum, övervaknings- och förvaltningsförfaranden. SHML har som målsättning att hålla den tid beprövade grunden för Swiss Hotel Operations, samt upprätthållas av den schweiziska kulturen som har skaffat sig distinktionsmärken under de senaste två århundradena som unika i världen. Schweizisk kultur innebär integritet, neutralitet, enhet, opartiskhet, respekt för varandra och individuellt ansvar gentemot miljön.

Våra högskoleplaner varierar inte från andra programutskrifter, förutom att innehållet och den faktiska överföringen till studenter behandlas av professionella hotellägare som under åren har förvärvat färdigheterna att driva och hantera några av de bästa hotellen och orterna i världen.

Vi ser fram emot att välkomna dig till vår speciella högskola av gästfrihetshantering.

Varför SHML

Vad betyder Boutique Hotel Management School?

Våra butiker står för personlig utbildning i små klasser. Studenterna bor, studerar och övar i ett fullt utrustat hotell. Våra föreläsare, som bor på campus, är tillgängliga nästan 24/7; Våra program har utvecklats av hotellägare för hotellägare och levereras av lärare med lång erfarenhet av internationell hotellledning.

Vad är vår USP: s

 • Hög interaktion med föreläsare på campus med direkt kunskap och nätverk - "gratis rådgivning" från lärare,

 • Högkvalitativ erfarenhet - Studentens genomströmning är låg, vilket möjliggör mer personlig utbildning. Klassstorlek är liten;

 • Hög servicenivå: tid och förmåga att hjälpa studenter att bestämma vad som vill göra, stödja för att hitta ett lämpligt jobb

 • Säker miljö för studenter, de är väl omhändertagna

 • Utbildning för internationell gästfrihet;

 • Innovativt tänkande baserat på traditionell hotelier stil,

 • Programmet är anpassat till industrins krav (det ligger nära branschen):

 • Praktisk träning, förbereda eleverna för det verkliga livet i branschen (slog i marken - studenterna är verksamma efter examen för att ta nästa steg i karriären):

 • Program baserat på förändrade behov av industrin genom insikter från styrelsen för rådgivare, styrelseledamöter och lärares erfarenhet;

 • Praktikplatser är avsedda att öppna internationella arbetstillfällen och akademisk utveckling (Obs: med tanke på begränsningarna på den schweiziska marknaden, andra praktikplatser är internationella och menade att hjälpa studenterna att säkra jobb utanför Schweiz)

 • (Capstone) gör det möjligt för eleverna att utveckla en affärsplan som speglar deras intressen (familjeföretag, verkliga arbetsintentioner / uppstartsidéer);

Uppdragsbeskrivning

SHML kommer att undervisa och kombinera, inom en riktig boutique gästfrihet miljö, den traditionella grunden för den schweiziska verksamheten med toppmodern gästfrihet know-how för internationell ledning, exponera alla studenter - under sina studier och efter examen - att direkt exponera med professionella hotellägare, för en genuin och kvalificerad interaktion för framgång. Den studerandes professionella framtid utgör kärnan i uppdraget för SHML: s förvaltare, fakultet och personal.

Vi vill skapa en pedagogisk atmosfär som eleverna kommer att älska att vara runt. Våra program är avsedda att ge studenterna möjlighet att ta itu med utmaningar och ta upp erfarenheter som kan vara nya för dem. På SHML - Swiss College of Hospitality Management Lenk strävar vi ständigt efter att göra lärandet roligt och dynamiskt så att alla våra elever kan nå sina mål.

Våra mål

Komma dig till nästa nivå

Vi strävar efter att förbättra våra studenter genom pedagogiska erfarenheter både in och ut ur klassrummet. SHML - Swiss Hotel Management School Lenk syftar till att skapa en fristad där eleverna känner sig säkra att ta itu med sina rädslor och uppnå alla sina mål. Vi erbjuder en mängd olika tjänster som är utformade för att hjälpa studenter att vara den bästa versionen av sig själv medan de har kul på vägen.

vår filosofi

Vi respekterar de enskilda studenternas individuella behov och tror att de med rätt vägledning och riktning kan lyckas. Vårt pedagogiska tillvägagångssätt ger våra elever möjlighet att ifrågasätta konventionellt tänkande och att driva sin akademiska förståelse med engagemang och originalitet.

Tro på att vårda, vägleda och utveckla eleverna att stå höga när de konfronteras med framtida yrkesutmaningar, såväl som i livet, baserat på moraliska värderingar och etiska principer som bär på ett högre nivå löftet och betydelsen av framgång.

Våra värderingar

På SHML - Swiss College of Hospitality Management Lenk respekterar vi våra studenter och förstår att var och en av dem har individuella behov och behov. Vi tror att inlärning endast kan främjas från en känsla av ömsesidig respekt, vägledning och riktning, och gör vårt bästa för att behålla dessa värden i allt vi gör. Vårt unika tillvägagångssätt ger våra elever det rätta stödsystemet som hjälper dem att leda till framgång.

Våra standarder

Med många års erfarenhet som lärare vet vi bara vad som krävs för att engagera studenter. Vår unika undervisningsmetod gör att våra elever känner sig värderade, respekterade och uppskattade. På SHML - Swiss College of Hospitality Management Lenk tror vi på att främja en kreativ, samarbetande och engagerande erfarenhet för att hjälpa våra studenter att nå sin fulla potential och hjälpa dem att driva sina drömmar. Kontakta oss för att lära oss vad vi kan göra för dig.

Platser

 • Lenk im Simmental

  Rawilstrasse 23, 3775, Lenk im Simmental

Frågor