Keystone logo
Scripps College

Scripps College

Scripps College

Introduktion

När Scripps grundades 1926 i Claremont, Kalifornien, var det en av få institutioner som ägnar sig åt att utbilda kvinnor i liv med engagemang och engagemang. Sedan dess har Scripps fortsatt att förkämpa både sinnes- och andekvaliteter efter visionen av dess grundare, tidningsentreprenör och filantrop Ellen Browning Scripps. Scripps erbjuder idag en rigorär tvärvetenskaplig läroplan, ett robust intellektuellt samhälle, ett engagemang för mångfald och inkludering och en rik bostadsupplevelse utformad för att forma nästa generation kvinnliga ledare.

" Scripps College har till uppdrag att utbilda kvinnor att utveckla sina intellekt och talanger genom aktivt deltagande i en gemenskap av forskare, så att de som studenter kan bidra till samhället genom offentliga och privata liv med ledarskap, service, integritet och kreativitet."

English Language Requirements

Certifiera din engelska kunskap med Duolingo English Test! DET är ett bekvämt, snabbt och prisvärt engelska onlinetest som accepteras av över 4 000 universitet (som det här) runt om i världen.

Platser

  • Claremont

    North Columbia Avenue,1030, 91711, Claremont

    Frågor