Keystone logo
Salzburg College

Salzburg College

Salzburg College

Introduktion

Salzburg College

Salzburg College är en institution för högre utbildning som ligger i Salzburg, Österrike. Det är Salzburg College uppdrag att tillhandahålla internationella utbildningsprogram i den amerikanska akademiska traditionen för liberalkunsten.

Utbildningsfilosofi

Vid Salzburg College klassrumsarbete, fältstudie, arbetsplatserfarenhet och akademisk resa kompletterar varandra. Studenter uppmanas att göra sina personliga erfarenheter en del av sina akademiska studier. Socialt och erfarenhetsinriktat lärande utgör en stor del av alla Salzburg College program.

Alla klasser lärs på engelska, mestadels av europeiska professorer, och studenter får regelbunden amerikansk kredit för sitt akademiska arbete. Studenter studerar på Salzburg College för en term, en sommar session eller ett fullt akademiskt program.

Studentprofil

I över 40 år har Salzburg College välkomnat studenter från hela världen, främst från Förenta staterna. Studenter från över 500 olika högskolor och universitet runt om i världen har deltagit i ett av Salzburg College programmen.

Institutionella anslutningar

Salzburg College är ansluten till över 150 högskolor och universitet i hela USA genom direkta och indirekta partnerskap. Oberoende studenter från hela världen som vill anmäla sig till ett av Salzburg College programmen för överförbara amerikanska amerikanska krediter kan göra det genom att söka genom vår amerikanska rekordskola, Northern Illinois University.

Akademisk partner i Salzburg: Den interkulturella högskolan

Från och med 2013 har Salzburg College samarbetat med den interkulturella högskolan vid University of Salzburg på ett examensbevis och MA-program. Den interkulturella högskolan grundades av en ambitiös och passionerad grupp akademiker från Salzburgs universitet och andra europeiska universitet som delar visionen att skapa och utnyttja interkulturella synergier och främja integration genom att bevara och respektera den kulturella mångfalden. Det är deras uppgift att främja kompetens för att uppmuntra ett mer mångsidigt samhälle.

På den interkulturella högskolan kombineras state-of-the-art forskning och lösningar med akademiska program skräddarsydda för att utbilda framtida experter inom interkulturell kompetens. Bredvid mästaren i interkulturella studier (tyska och engelska) och diplom i interkulturell kompetens (tyska och engelska) erbjuder interkulturell högskola även skräddarsydda workshops genom sin interkulturella akademi.

84760_pexels-photo-1438072.jpeg

Historia

Salzburg College följer visionen om att göra internationella utbildningsprogram i Salzburg en personlig, interkulturell fördjupning och tillväxtupplevelse genom att erbjuda en miljö för en öppen utbyte av idéer och kultur.

Mission / Vision

Salzburg College följer visionen om att göra internationella utbildningsprogram i Salzburg en personlig, interkulturell fördjupning och tillväxtupplevelse genom att erbjuda en miljö för en öppen utbyte av idéer och kultur.

Salzburg College underlättar det interkulturella lärandet, inte bara på akademisk, men också på personlig och professionell nivå, genom att uppmuntra sina elever att förstå och utnyttja den kulturella mångfalden genom kompetens.

Salzburg College syftar till att lära eleverna att tänka kritiskt i en global värld som ökar akademin samt yrkeskunskaper och färdigheter för livet. Akademisk excellens är vår förutsättning.

Historia

Salzburg College grundades som ett studie utomlands program för Illinois State University och Northern Illinois University av Dr. Ina Stegen 1970 och började med ett klassiskt europeiskt studierprogram för liberal arts kurser.

År 1975 tillsattes ett fotografi och studio konstprogram till de befintliga kurser.

Cirka 1985 utvidgades två nya studieområden - Business and Communication - läroplanen. Snart därefter infördes internationella praktikplatser för att möjliggöra en ännu större nedsänkning i den österrikiska europeiska kulturen.

2013 markerade en ny milstolpe för Salzburg College med beslutet att samarbeta med den interkulturella högskolan vid Salzburgs universitet med att erbjuda sina första examensprogram inom interkulturella studier.

Från och med 2014/15 erbjuder Salzburg College sitt första fullständiga BA-program på plats i Salzburg.

84759_pexels-photo-1096773.jpeg

Platser

  • Salzburg

    Bergstraße,12, 5020, Salzburg

Program

    Institutionen erbjuder även:

    Frågor