Keystone logo
Saito University College

Saito University College

Saito University College

Introduktion

1988 grundade Tetsuo Saito Saito Academy of Graphic Design.

Han ville faktiskt lära om skönheten i det japanska språket och kulturen. Istället, med en extraordinär entreprenörsinstinkt, sammanställde Saito Malaysias första examen i grafisk design, vilket effektivt gjorde Saito Academy till de lokala pionjärerna inom designutbildning. Hans vision var dubbelt: 1) Utbilda och vårda unga talanger i design och 2) Identifiera och släpp lös deras passioner.

Under åren har programmen och metoderna använts noggrant och noggrant utformade för att göra det möjligt för akademiker att producera enastående arbete och prisbelönta idéer som tar deras karriär till nästa nivå.

2008 grundades Saito Security Academy. Och 2012 började Saito Business School erbjuda lektioner. Båda fakulteterna, inklusive Saito Design School, blev en del av det nybildade Saito College. Idag är alla tre skolor framgångsrika enheter i sig och producerar över 2000 akademiker varje år.

I slutet av 2017 blev Saito College Saito University College . Med det kom utbildningsprogram och utökad lärarutbildning och nya campus.

Herr Saito är inte längre med oss, men hans anda av initiativ och entreprenörskap har blivit en integrerad del av skolans kultur, värderingar och identitet. De av oss som tar upp hans mantel kommer att fortsätta att ödmjukt fortsätta att tillhandahålla prisvärd utbildning i världsklass i den långvariga traditionen med prisbelönt excellens.

Platser

  • Petaling Jaya

    Jalan Tengah,No 18, 46200, Petaling Jaya

    Frågor