Keystone logo
Saint Mary's University of Minnesota

Saint Mary's University of Minnesota

Saint Mary's University of Minnesota

Introduktion

Där är du saken

Saint Marys universitet i Minnesota är ett privat, ideellt universitet. Våra elevernas framgång är kärnan i vår oro.

Studenter väljer Saint Marys för några olika anledningar, bland dem: vår välkomnande gemenskap; Vårt engagemang för att gå tillsammans med varje elev, varje steg i vägen; Vår avsiktliga inriktning på praktiska, praktiska inlärningsupplevelser. och vårt engagemang för att hjälpa eleverna bildar kontakter som leder dem i sina forskarutbildningsliv.

Vår högskola, bostäder, liberal arts college erbjuder 59 majors på vår 450-acre Winona Campus. Bekväm graduate, kandidatexamen och certifikatprogram erbjuds på våra Twin Cities och Winona campus, Rochester eller andra regionala platser, och online. Vi är mission-driven, engagerade i att överge elitism, omfamna respekt och vara tillägnad varje person. Vi är universitetet för studenter som är redo att växa och vem vet det med rätt möjligheter att de kan bygga den framtid de vill ha.

Det är vem som känner dig

I hjärtat av Saint Marys är de människor som lär känna dig. Fakultet, personal och dina medstudenter - blir allierade på din pedagogiska resa. Här, i en intensiv giv-och-ta-inställning, upptäcker vi alla hur mycket vi kan växa. Du hittar i alla våra klassrum en relationsrelaterad, personcentrerad utbildning. Eftersom vi tror att alla förtjänar chansen att göra en inverkan. För att nå bortom förväntningarna. Att vara känd.

Saint Marys erbjuder en transformationsutbildning. Oavsett om våra studenter är i Winona eller Minneapolis eller någon plats i världen, är erfarenheten den samma genom intensiva utredningen, vi hjälper eleverna att upptäcka sanningarna i världen runt om oss och karaktären inom oss. Läs mer om det stöd vi kan erbjuda till studenter och studenter genom våra kontor.

Student Rätt att veta

I enlighet med federal lag har nuvarande och potentiella studenter och deras föräldrar rätt att veta viss information om Saint Marys universitet i Minnesota, inklusive en mängd akademisk information, finansiell hjälpinformation, institutionell information och information om examensfrekvenser, campusskydd och eget kapital i friidrott.

En Dynamisk och Transformational Learning Community

Uppdrag

Berikat av det lasallianska katolska arvet vaknar Saint Marys Universitet i Minnesota, vårdar och ger eleverna ett etiskt liv för service och ledarskap.

En toppnivåvision

Stjärtad i sin Lasallian-katolska identitet är Saint Marys ett nationellt rankat transformations- och innovations universitet med ett globalt fotavtryck. Saint Marys kandidater får de avancerade kunskaper, färdigheter och kritiska tänkande förmågor som är nödvändiga för att vara livslånga elever, framgångsrika arbetare, bra grannar och etiska medborgare som säkerställer St Marys ställning som ett välkänt högskoligt nationellt universitet som förbereder morgondagens ledare.

Platser

  • Winona

    Winona Campus, 700 Terrace Heights, MN 55987-1399, Winona

    Frågor