Keystone logo
SAE Institute New Zealand

SAE Institute New Zealand

SAE Institute New Zealand

Introduktion

SAE, med 53 campus i 27 länder, har varit att sätta den globala riktmärket för kreativ medieutbildning sedan 1976. I Nya Zeeland erbjuder vi stolt ett intyg, diplom och kandidatexamen i ljud och en examen i film.

SAE är världens ledande utbildare inom kreativa mediebranschen. Grundades 1976 som världens första kombinerade praktisk och teoretisk skola ljudteknik, nu spänner vi världen med 53 campus i 27 länder, och har utökat vårt utbud av kurser att omfatta certifikat, diplom och grader i:

  • ANIMERING
  • Ljud
  • konstruktion
  • Film
  • spel
  • Webb & Mobile

På SAE vi stolta över att leverera exceptionella program i världsklass. Vi ser våra studenter får en enastående utbildning, internationellt erkända kvalifikationer, och branschrelevanta färdigheter.

Våra studenter har verkligen konkurrensfördelar.

SAE SKILLNAD

SAE har levererat enastående branschinriktad utbildning sedan 1976. Vi har satt standarden för högre utbildning i kreativ media eftersom vi vet att dessa industrier och vi vet hur man tränar bransch redo akademiker. Vi älskar det vi gör och vi är fast beslutna att tillhandahålla utbildning alternativ som utmanar, utvecklar och inspirerar.

SAE utrustar MIG FÖR FRAMGÅNG

Vi är världens ledande utbildare inom kreativa mediebranscherna eftersom vi har ett nära samarbete med våra industriella partners, vi använder speciallärare med verkliga erfarenheter, och vi levererar personlig utbildning i världsklass.

Våra specialiserade kurser i kreativt media reagerar på den dynamiska och föränderliga karaktär av dessa branscher. Vi hjälper dig att nå din potential och förverkliga dina drömmar.

SAE GER MIG världen tillgång

SAE har 53 campus i 27 länder. Våra studenter och lärare är en unik, mångsidig och kreativ gemenskap som samlas för ett kollektivt syfte - utestående utbildningsmöjligheter. Vår kompetens är världens erkända och globalt.

SAE kurser är internationellt erkända.

SAE utsätter ME till den verkliga världen

På SAE vi vet kreativa medie branscher akademiker behöver individuell praktisk utbildning. Vi erkände detta redan 1976 - det är därför vi pionjärer våra hands-on, industrin fokuserad och personlig läroplan, levereras till dig i state-of-the-art faciliteter.

Vi får också ut ur klassrummet och i den verkliga världen, med professionella utvecklingsmöjligheter i några av New Zealands främsta festivaler och evenemang.

SAE har åtagit sig att kvalitet i utbildning och dina studieresultat.

SAE släpper min potential

På SAE vi kommer att hjälpa dig att finslipa dina färdigheter och kunskaper med vår rigorösa läroplanen bygger på praktiska och tekniska erfarenheter, och grundad i teori och kritisk analys.

SAE har tränat bransch redo akademiker sedan 1976. Vi är bra på det vi gör - det är därför vi är branschledande inom kreativ mediefostran.

PLATS

Auckland är Nya Zeelands största stad. Unikt in mellan två hamnar och många öar i Haurakigolfen gör det till ett bra ställe att leva. Auckland är konst och kulturella hjärtat av Stilla havet. Du hittar festivaler, galleriutställningar, teater säsonger och musikaliska extravaganzas, för att bara nämna några av de upplevelser som erbjuds.

Stadens konst påverkas starkt av sin unika identitet baserad på Te Ao Maori, Pacific rötter, natur- och kulturarv och den kulturella mångfalden. Staden har också en dynamisk konst och kulturliv och är hem till några av landets ledande konstorganisationer. Auckland har producerat många begåvade författare, filmregissörer och artister samt fungerar som navet i publicering och kreativa mediebranschen. För mer information om livet i Auckland, kolla in: SAE Auckland ligger i Parnell by, bara några minuters promenad från Auckland CBD.

Vi kommer att förse dig med högsta kvalitet industrin erkända praktik.

Platser

  • Auckland

    10, 12 & 18 Heather Street, Parnell, Auckland , 1052, , Auckland

Frågor