Keystone logo
Rosemont College

Rosemont College

Rosemont College

Introduktion

Rosemont College är en gemenskap av livslångt lärande tillägnad akademisk excellens och främja glädje i jakten på kunskap. Rosemont College strävar efter att utveckla i alla medlemmar av gemenskapen öppna och kritiska sinnen, förmågan att göra motiverade moraliska beslut, och en känsla av ansvar för att tjäna andra i vårt globala samhälle.

Rotade i katolicismen, välkomnar Rosemont alla trosriktningar och styrs av principerna om Cornelia Connelly och samhället av den heliga Jesusbarnet för att möta behoven av tiden.

Rosemont College värden:

Lita på och vördnad för värdighet varje person; Mångfald med ett åtagande att bygga upp ett inter samhälle; Uthållighet och mod för att främja rättvisa med medlidande; Omsorg om jorden som vårt gemensamma hem.

Representation Rosemont College flödar från utbildningsfilosofi den sponsrande religiös församling som öppnade Rosemont 1921, Society of den heliga Jesusbarnet. Denna filosofi med andan och pedagogiska principer grundaren av samhället, Cornelia Connelly. Denna heliga barnets utbildning är en klart definierad men ändå flexibel ideal, rotad i kristna värderingar och uttryck, anpassade till utbildningsmöjligheter som gör det möjligt för studenter att svara på livet med glädje, iver och medkänsla. Den enda College i ett världsomspännande nätverk av Holy Child lärosäten Rosemont förankrad i heliga barnets filosofi som uppmuntrar eleverna att möta mångfald och förändras med förtroende för sina egna gåvor och Gud, som har gjort förbund med människosläktet.

historia

Rosemont College grundades 1921 av Society of den heliga Jesusbarnet.

Från institutionens tidiga dagar genom närvarande har SHCJ foundressen, Cornelia Connelly varit en drivande kraft bakom Rosemont laddning att utbilda studenter "för att möta behoven hos ålder", som har varit en integrerad del av tillväxten av kollegiet.

Rosemont ligger på 56 tunnland i den historiska bostadsområdet Rosemont, Pennsylvania, 11 miles väster om Philadelphia på förorts stambanan. Kollegiet är känd för sin utmärkta akademiska rykte och dess fokus på att utveckla den intellektuella, andliga och känslomässiga välbefinnande varje elev.

Under årets Rosemont har utvecklats till "tillgodose behoven av ålder" genom att utveckla som en högskola med tre skolor: Student College och skolor för Graduate och professionella studier.

Den 30 maj 2008 godkände styrelsen för Rosemont College en strategisk plan som betonas och utvidgas akademins inskrivning, program och rykte genom att acceptera samundervisning, partnerskap, och online-utbildning. År 2009 College öppnade sina dörrar på grundnivå för alla intresserade och kvalificerade kvinnor och män i, förena akademins tre skolor och utvidga College uppdrag att vara en "gemenskap av elever". Samma år, skolorna i Graduate och professionella fick ackreditering för att erbjuda fullt online grad program från mellersta staterna kommissionen om högskolestudier.

Rosemont berikar sitt utbud genom ett omfattande samarbete med många av sina grannutbildningsinstitutioner såsom Villanova University, Eastern University, Cabrini College, Immaculata University, och andra. Rosemont har etablerat partnerskap genom artikulation avtal med Drexel och Temple universitet att erbjuda pre-med, dubbel-examen och ära program.

Kollegiet når ut till samhället genom att erbjuda en rad olika icke-kredit program och en unik "Forum" program för män och kvinnor i alla åldrar, förutom på campus konstutställningar och kulturprogram.

Rosemont har cirka 8000 levande alumner. De kan hittas i höga positioner inom vetenskap och medicin, förlagsverksamhet, politik, näringsliv, utbildning, juridik och konst. Rosemont är konsekvent rankad av US News and World Report, och har också fått namnet till John Templeton Foundation Heders och "Tecken-Building Högskolor" och som en "College of Distinction." Rosemont är en av 218 skolor som heter "The Best nordöstra högskolor "av Princeton Review. Rosemont ger kvinnor och män i alla åldrar och bakgrunder med en pedagogisk och andliga grunden syftar till att hjälpa dem att nå sitt yttersta potential.

Rosemont har åtagit sig att förbereda personer för att möta de utmaningar som ligger i tiden och att agera ansvarsfullt och effektivt i en ständigt föränderlig värld.

Snabba fakta

Grundat: 1921 Plats: Suburban. Elva miles väster om Center City Philadelphia Karaktär: katolik - Society of den heliga Jesusbarnet Typ: Privat; liberal-arts Totalt Elev antagning: 1103 Grundutbildning Inskrivning: 597 Graduate Inskrivning: 506 Student lärartäthet: 10: 1 Genomsnittlig klasstorlek: 12 Grundutbildning college undervisning och avgifter 2015-2016 läsår: $ 31.520 Grundutbildning college undervisning och avgifter 2016-2017 läsår: $ 18.500 Rum och styrelse 2015-2016: Basic dubbelrum; inkluderar e-post och Internet: $ 13.400 per år Rum och styrelse 2016-2017: Basic dubbelrum; inkluderar e-post och Internet: $ 11.500 per år School of Graduate Studies Undervisning 2015-2016 läsår: $ 640 / kredit timme School of Professional Studies Undervisning 2015-2016 läsår: $ 540 / kredit timme Friidrott Division: NCAA III Herr sporter: längdåkning, basket, lacrosse, golf, fotboll, och tennis Kvinnors sport: längdåkning, basket, lacrosse, fotboll, softball, tennis och volleyboll Ackreditering: Rosemont är ackrediterat av de mellersta staterna kommissionen om högre utbildning, 3624 Market Street, Philadelphia, PA 19104, 267-284-5000.

English Language Requirements

Certifiera din engelska kunskap med Duolingo English Test! DET är ett bekvämt, snabbt och prisvärt engelska onlinetest som accepteras av över 4 000 universitet (som det här) runt om i världen.

Platser

  • Rosemont

    Rosemont College 1400 Montgomery Avenue, 19010, Rosemont

Frågor