Keystone logo
Rider University BSBA i redovisning
Rider University

BSBA i redovisning

Lawrence Township, Amerikas förenta stater

3 Years

Engelsk

Heltid

Request application deadline

Sep 2024

USD 37 700 / per year *

På Campus

* ytterligare avgifter kan tillkomma

Introduktion

Bli revisor genom att studera på en av endast två New Jersey-skolor med separat AACSB-ackreditering och ta examen med prestigefyllda utmärkelser. Du kommer att utveckla dina tekniska kunskaper, finslipa dina kritiska tänkande och få praktisk erfarenhet för att starta en framgångsrik affärskarriär.

Bokföring är affärsspråket eftersom det är sättet information analyseras och kommuniceras. Detta ger många karriärmöjligheter inom yrket och ger också en språngbräda till andra områden i näringslivet. Revisorer är fantastiska kommunikatörer, problemlösare, kritiska tänkare, tekniskt skickliga, analyserare, företagsledare, entreprenörer och betrodda rådgivare. Den starka efterfrågan på redovisningsproffs erbjuder en mängd jobbmöjligheter.


Riders redovisningsprogram är utformat för att bygga proffs. BSBA i redovisning ger studenterna de färdigheter och kunskaper som behövs för karriärer hos företag, offentliga revisionsbyråer och statliga organisationer.

Redovisning majors lär sig i klassrummet, genom co-op och praktikplatser, och genom pågående nätverksmöjligheter med redovisningschefer.

Börja starkt för att göra det stort

Stärk ditt affärsmannaskap med en praktikbaserad oberoende studie. 75% av redovisningshuvudmännen genomför en betald praktik eller co-op under programmet. Praktikplatser och co-ops passar sömlöst in i det akademiska schemat.

Programresultat

Läroplan

Antagningar

Studieavgift för programmet

Stipendier och finansiering

Karriärmöjligheter

Ackrediteringar

Studentberättelser

Om skolan

Frågor