Keystone logo
Regent's International College

Regent's International College

Regent's International College

Introduktion

Regent International College (RIC) är en vidareutbildning college i Bangkok, Thailand erbjuder studenterna en rad olika vägar att få en brittisk kandidatexamen. Den brittiska lockar tusentals studenter till sina universitet varje år, vilket ger grund- och påbyggnadsexamina i en rad olika ämnesområden.

Regent International College är registrerade center i Thailand för University of London internationella program, som erbjuder fyra kandidat grader inom ekonomi, ledning, finans och samhällskunskap (EMFSS) med all akademisk riktning som tillhandahålls av London School of Economics (LSE):

  • BSc (Hons) Business and Management
  • BSc (Hons) Ekonomi och ledning

För de studenter som inte uppfyller de akademiska kraven som behövs för University of London (UOL) kandidatexamen kurser erbjuder vi även den nödvändiga International Foundation Program. Detta program utrustar eleverna med de kunskaper och färdigheter som behövs för att ge sig in på de krävande UOL grundexamina som erbjuds på RIC. IFP har utformats för att säkerställa att studenten uppnår hög akademisk standard, lär lämplig ämneskunskaper och förvärvar både kompetens och intellektuell nyfikenhet som behövs för rigorösa examen-nivå studie.

Regent International College är också den första institutet i Thailand som ska godkännas av Edexcel, Storbritanniens största upphandlande myndigheten att erbjuda BTEC (Business och Technical Education Council) kvalifikationer. BTEC kurser erbjuds för närvarande i:

  • Business Studies
  • hospitality management

Regent International College erbjuder en "2 + 1 SE Degree programmet. Efter avslutad BTEC HND på RIC, kan eleverna gå vidare till det sista året av en grundexamen kurs på ett brittiskt universitet eller tredje året av en universitetsutbildning vid något annat internationellt universitet acceptera HND.

Platser

  • Bangkok

    590 Thanon Pracha Utith, 10310, Bangkok

Frågor