Keystone logo
Regent College London BSc (Hons) Health and Social Care Top-up
Regent College London

BSc (Hons) Health and Social Care Top-up

London, Storbritannien

1 Years

Engelsk

Heltid

Request application deadline

Apr 2024

GBP 9 250 / per year

På Campus

Introduktion

Att studera vår BSc (Hons) i vård och omsorg kommer att hjälpa dig att göra skillnad i vardagen för utsatta människor.

BSc (Hons) Health and Social Care Top-up-examen ger dig kunskapen och den praktiska förståelsen som arbetsgivare letar efter i dagens sjukvårdsklimat. Du kommer att utforska nyckelämnen inklusive skydd av barn, vård av den äldre personen, samtida mental hälsa och en rad andra hälso- och socialvårdsämnen.

Oavsett om din ambition är att ta på dig en senior ledarroll för en vårdgivare eller att driva framgången för din egen sjukvårdsverksamhet, kommer denna Top-Up Degree att bygga på dina tidigare studier inom vård och ta förståelse till nästa nivå. Kursen ger dig möjligheten att bygga vidare på tidigare kvalifikationer för att utveckla de värderingar, färdigheter och kunskaper som är väsentliga för god praxis inom vård och omsorg, vilket öppnar dörren till ett stort utbud av sysselsättningsmöjligheter.

BSc (Hons) Health and Social Care Top-up är en progressionsväg från en nivå 5 hälsovårdsrelaterad kurs till att få en fullständig examen som tilldelas av University of Bolton, vår valideringspartner.

Antagningar

Läroplan

Programresultat

Karriärmöjligheter

Om skolan

Frågor