Keystone logo
Ranaco Education & Training Institute

Ranaco Education & Training Institute

Ranaco Education & Training Institute

Introduktion

RETI är den enda privata inlärningsinstitution som tillhandahåller utbildning och utbildning kombinerar ett diplomprogram med olika urval av industriella säkerhetscertifikat.

Industrisäkerhetscertifikaten är ackrediterade av Internationella sjöfartsorganisationen, Arbetssäkerhetsdepartementet

På en campus på 7,1 hektar etablerade Ranaco Ranaco Education

Vid RETI inser vi att industrier önskar anställa akademiker med kunskaper, kompetenser, mjuka färdigheter och proaktiva säkerhetsfärdigheter. Industrier har emellertid inte tillräckliga resurser för att utbilda sina egna anställda.

För att avhjälpa detta kopplar RETI och matchar utbildning och träningsprogram till kraven i våra inhemska och externa nätverksindustrier.

Ligger i närheten av 19 petrokemiska anläggningar, 5 huvudhamnar och terminaler, 1500 små och medelstora industrianläggningar och mer än 100 offshore-plattformar, ligger RETI i centrum för dessa utbildningsinitiativ.

Delade värderingar

Industriell fokusering

Vi anser att fokusering för att möta industrins behov är grundläggande för alla framgångsrika långsiktiga partnerskap.

Lagarbete

Vi tror på att använda våra kollektiva kunskaper, kunskaper och erfarenheter för att möta våra elevernas behov. Genom samarbete och engagemang ska vi bygga på vår styrka för att realisera vår fulla potential och uppnå vår gemensamma vision.

Kommunikation

Vi anser att öppen kommunikation är väsentlig för att skapa förtroende och förståelse hos vår student, vårt folk, våra aktieägare och det land vi tjänar. Först då kan vi möta de industriella behoven, våra folks ambitioner och aktieägare.

Innovation

Vi tror på vårt folks kreativitet och vår förmåga att bidra med nya idéer för förbättring. Vi ska ständigt söka innovativa sätt att skapa värderingar för våra studenter.

Platser

  • Kijal

    Kawasan Perindustrian Jakar II, Kemaman, Terengganu, 24000, Kijal

    Frågor