Keystone logo
Rafik Hariri University

Rafik Hariri University

Rafik Hariri University

Introduktion

Rafik Hariri University, beläget i den vackra Mechref byn Damour City, är ett ledande universitet i Libanon. Sedan etableringen i september 1999 har RHU bevarat arvet hos mannen bakom institutionen för att tillhandahålla högkvalitativ högre utbildning som driver gränser utöver vad som är möjligt.

ETABLERADE

Rafik Hariri University, vars syfte är att tillhandahålla prisvärd utbildning av hög kvalitet och att ge kunniga och kompetenta kandidater för att möta de libanesiska och regionala arbetsmarknadens krav, blev en verklighet och öppnade sina dörrar för första gången den 15 september 1999 med kollegiet av företagsekonomi, enligt presidentdekret 1947. Det öppnade med en student befolkning på 75. Efter att dess högskolor för teknik och vetenskap och informationssystem bildades, beviljades RHU universitetsstatus den 19 juni 2006 genom dekret nr 17192.

Fakulteten

Mer än 100 fakultetsmedlemmar från olika nationaliteter med bred akademisk och industriell erfarenhet.

Alumni

Nästan 2 200 alumni, främst i Libanon och andra länder, inklusive KSA, UAE, Qatar, Kanada, USA, Kuwait, Tyskland, Storbritannien, Frankrike, Oman och Australien.

Antagningskrav för programmet

Visa ditt engagemang och din vilja att lyckas i handelshögskolan genom att ta GMAT-provet – det mest använda provet för antagning som mäter ditt kritiska tänkande och resonemang.

Ladda ner GMAT-miniquizet för att få en smak av frågorna du hittar i provet.

Platser

 • Mechref

  Mechref, , Mechref

  Program

   Institutionen erbjuder även:

   Frågor