Keystone logo
Raffles Singapore

Raffles Singapore

Raffles Singapore

Introduktion

Sedan grundandet av sin första högskola i Singapore 1990 har Raffles vuxit till att driva 19 högskolor och universitet i 18 städer i 12 länder .

Vårt flexibla mellanskoleöverföringssystem gör det möjligt för studenter att studera på något av Raffles nätverk av högskolor och universitet, fördjupa sig i olika kulturer och uppleva att leva utomlands.

Studenter som är inskrivna i Raffles dra nytta av en högkvalitativ utbildning med en väl avrundad praktisk erfarenhet som är relevant för branschen. Detta gör att de kan förbättra sina karriärmöjligheter .

Att studera i en multinationell miljö gör det möjligt för våra elever att expandera sitt personliga nätverk, bli utsatta för internationella perspektiv och starkt främja karriärmöjligheter utöver hemlandet.

Vi omfamnar en holistisk utbildning genom utveckling av överlägsna tänkande processer, kommunikationsförmåga och förvärv av grundliga och effektiva arbetsmetoder.

Vår läroplan och pedagogik är utformade för att vara branschfokuserade och relevanta. Våra studenter är bemyndigade att innovera med kreativitet. De färdigheter som våra studenter förvärvar kommer långt överträffa yrkets kunskaper och kompetens, vilket sätter dem på vägen till framgång.

Vår vision

Vår vision är att vara den främsta utbildningsgruppen.

Vårt uppdrag

Vi är engagerade i att tillhandahålla kvalitativ utbildning och relaterade tjänster genom vårt nätverk av institutioner.

Våra värderingar & kultur

Vi tillhandahåller en läromiljö som leder till framgångsrika karriärer genom pedagogiska erfarenheter som främjar:

  • Socialt ansvar
  • Professionell excellens för anställbarhet
  • Analytiskt tänkande för problemlösning
  • Kreativitet för att uppmuntra innovation
  • Företagande

Platser

  • Singapore

    51 Merchant Rd, 058283, Singapore

Frågor