Keystone logo
Raffles Design Institute Riyadh

Raffles Design Institute Riyadh

Raffles Design Institute Riyadh

Introduktion

Om Raffles Riyadh

"Den globala utbildning av hög kvalitet du inte behöver lämna din familj för"

Raffles är en avancerad privatutbildningsleverantör internationellt erkänd för att vara den # 1-designspecialiserade grundskolan och forskarskolan i Asien och Stillahavsområdet sedan 1990 och en av de 50 bästa designskolorna världen över med över 20 000 akademiker och nuvarande sökande, idag Raffles nätverkssträckor till 30 högskolor i 29 städer i 12 länder i Asien, Stillahavsområdet, Asien, Australien

Stolt är denna globala pedagogiska erfarenhet fördes till Mellanöstern i början av Riyadh 2013 genom ett spännande joint venture mellan Raffles International Corporation och ett av Saudiarabiens ledande och diversifierade företag.

Med Raffles International Education Corporation Expertis Kommer till Riyadh, kan sökande dra nytta av sina vinster när de bor nära sina nära och kära.

NU Riyadh "DESIGNERS TO BE" har möjlighet att upptäcka, forma, uppnå, överföra och tillämpa kunskaper för att bli den bästa designskaparen i någon av följande majors som vi erbjuder:

Mode design, smycken design, visuell kommunikation design, mode marknadsföring

I Raffles är vi engagerade i att främja design som en industri och designers som kreativa artister som söker sin passion och präglar excellens och lovar Riyadh-samhället en ny våg av talangtillverkning som bidrar till den övergripande förfiningen i designkulturen som hyser sin vision om att vara den "Saudi Design Hub".

Raffles KSA i sitt uppdrag och team arbetar med sitt syfte att leverera ledare i sina yrken och samhälle och arbetar intensivt med att betona sin roll av bemyndigande genom att ge kvinnliga sökande den kunskap och färdigheter som krävs för att bli entreprenörer och professionella aktörer i designvärlden lokalt och globalt.

Heltidsstudien och integrerade design internationella moduler tillsammans med den inspirerande och horisontella miljön återspeglar de uppnådda resultaten av att leverera en väl avrundad student med unik exponering för den globala rörelsen och kulturen.

Global Recognition

Att studera med Raffles Design Institute ger dig en internationellt erkänd kvalifikation. Ditt avancerade diplom eller diplom kommer att levereras i samband med Raffles College of Higher Education (RCHE), Singapore och utdelas av den. RCHE är registrerad och certifierad av CPE och EDU TRUST Singapore.

Som bekant anses Singapores utbildningsstandarder bland de högsta i världen. Din Advanced Diploma kommer också att tillåta dig att fortsätta dina studier och få en kandidatexamen kvalificerad genom att studera bara ytterligare 4 villkor på en av Raffles International Corporation grad tilldelande platser som Singapore, Australien, Malaysia, Schweiz eller Indien.

Ackreditering

Raffles KSA erbjuder de högsta ackrediterade designcertifikaten i SAUDI ARABIA och Mellanöstern. Våra Avancerade Diplom grader levereras i samarbete med Raffles College of Higher Education (RCHE), Singapore och utdelas av den.

Raffles College of Higher Education (RCHE) är registrerad under CPE (Council of Private Education) Singapore och är ackrediterad av EDU TRUST Singapore.

Vision, Mission, Filosofi

Att studera med Raffles Design Institute ger dig en internationellt erkänd kvalifikation. Din examen levereras i samarbete med Raffles College of Higher Education (RCHE) Singapore, som är registrerad och certifierad av CPE och EDU TRUST. Studier åtta villkor på Raffles Riyadh för ett avancerat diplom och två villkor Top Up grad vid Raffles College ger dig möjlighet att uppnå din kandidatexamen i design.

Singapores utbildningsstandarder anses vara bland de högsta i världen. Din avancerade examen och kandidatexamen kommer att tillåta dig att fortsätta din utbildning och uppnå en kandidatexamen kvalifikation genom att studera bara ytterligare två villkor på Raffles College i Singapore, Chester University i Storbritannien, Singapore, Malaysia, Indien eller Thailand.

Platser

  • Riyadh

    Office No. 25, Home Offices, intersection of Al Oroubah Road by Prince Turki's road, 11454, Riyadh

Program

    Institutionen erbjuder även:

    Frågor