Keystone logo
Queen's University of Belfast - Medical Faculty BSc i livsmedelsvetenskap och näring med professionella studier
Queen's University of Belfast - Medical Faculty

BSc i livsmedelsvetenskap och näring med professionella studier

Belfast, Storbritannien

4 Years

Engelsk

Heltid

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 4 710 / per year

På Campus

Introduktion

I BSc i livsmedelsvetenskap och näring med professionella studier handlar programmet om att få kunskap och förståelse för nyckelområden i relation till livsmedelsproduktion och konsumtion. Livsmedelsvetenskap avser ”lämpligheten för ändamålet” av vår mat när det gäller utseende (t.ex. färg- och ytegenskaper, konsistens, smak och lukt) och hur dessa kan förbättras, tillsammans med de fysiska, mikrobiologiska och kemiska aspekterna av vår mat, vilket kan vara skadligt för människors hälsa och hur dessa kan minimeras.

Näring gäller näringstillförseln från livsmedel som är nödvändiga för att stödja människokroppen i hälsa och vid ohälsa under alla livsstadier. Denna grad betonar det inbördes förhållandet mellan dessa områden och deras lika betydelse i livsmedelsproduktionen.

Antagningar

Stipendier och finansiering

Läroplan

Studieavgift för programmet

Karriärmöjligheter

Om skolan

Frågor