Keystone logo
Qingdao Technological University Qindao College

Qingdao Technological University Qindao College

Qingdao Technological University Qindao College

Introduktion

Utvecklingen av Qindao College (QDC) under det senaste decenniet har varit anmärkningsvärd i utvecklingen av högre utbildning i Kina. Vi har vuxit från relativt blygsamma början till en högt uppsatt college med en talangfull grupp av internationella och lokala forskare och en energisk campus gemenskap. Studenter i QDC och medlemmar av samhället i stort är mottagare av detta resultat som, tillsammans är vi nu redo att konsolidera denna framgång till för samhället och etablera oss som ett ledande universitet i Kina.

Med mer än 16000 studenter, 1500 anställda och mer än 47 utbildningsprogram och diplom har QDC erkänts som en av de bästa självständiga högskolor i Kina. Den snabba tillväxten har dock inte minskat kulturburet av en institution i mänsklig skala. Varje år elever betygsätta väldigt mycket erfarenheter och det stöd de får på QDC.

På QDC har eleverna alternativ i valet läroplaner lämpliga för deras personliga mål och ambitioner karriär. Praktik och arbetsmöjligheter tillåter studenter att få praktisk erfarenhet väsentligt för deras framtida karriär, och utbildningsprogrammen har utformats i samråd med samhället. QDC förstår vikten av en balans mellan akademisk jakt och fritid för studenter, och erbjuder omfattande akademiska, sport-, kultur-och rekreationsmöjligheter. Studenter i QDC, frigöra sig till mer än 45 studentföreningar och organisationer.

Som QDC går vidare i sitt mållinjen i det andra femåriga utvecklingsplan, gör den det med ett växande rykte om hög kvalitet. Vi kommer att välkomna en större grupp studenter än någonsin tidigare och att införa ett bredare utbud av spännande nya kurser för att uppfylla vårt engagemang för en bred, tvärvetenskaplig utbildning för ungdomar från hemlandet och utomlands. När vi går ombord på denna nya era inom högre utbildning i Kina, vi hoppas verkligen att du kommer att gå med oss. Du är säker på att hitta en bekväm plats på QDC. Vi ser fram emot att våra vägar korsar snart!

Platser

  • Qingdao

    No.79, Tieqishan Road, Chengyang District, 266106, Qingdao

    Frågor