Ungkarl i kulinarisk konst och service management
Paul Smith's College
Nyckelinformation
Campus läge
Paul Smiths, Amerikas förenta stater
språk
Engelsk
Studieformat
På Campus
Varaktighet
Begär info
Takt
Heltid
Studieavgifter
Begär info
Ansökningstiden
Begär info
Tidigaste startdatum
Sep 2024
Stipendier
Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier
Introduktion
Kandidatexamen i måltidskunskap & Service Management
Våra studenter är mångfacetterade ledare redo att komma in i spännande mat och dryckesindustrin. Praktisk inlärning sker i våra sex livsmedelslaboratorier kommersiell kvalitet, två på campus restauranger och studentdrivna detaljhandeln bageri utlopp. Kurser tillämpas i den verkliga världen genom en semesterlong serie hotell, kulinariska och restaurangverksamhet arbetserfarenheter. Eleverna att utveckla färdigheter i fakultet tillsyn när du arbetar utanför campus med yrkesverksamma som ger studenter med betalda arbetstillfällen som stöder sina karriärmål. Vad kommer du att lära dig?
- avancerade kulinariska tekniker
- nya trender i nutrition, sanitet och livsmedelsservice
- estetisk uppskattning för sinnesintryck av smaker, dofter, tallrik presentationer och atmosfär
- marknadsföring, försäljning och kundservice
- forskning och utveckling
- strategisk planering och ekonomisk förvaltning
- planering och operationer
- ledarskap
Utexaminerade in i arbetskraften som verkställande kockar, hotell och resort chefer, experter inom forskning och utveckling, förvaltare av storskaliga livsmedelsservice och privata kockar. Detta program förbereder också entreprenörer att driva en restaurang med full service eller multilocation food service operation.
Ackrediterad av AMERICAN Culinary Federation
Nyckelfakta
- BPS grad
- 123 kredit timmar (minimum) krävs
- 31+ poäng måste vara i humaniora och naturvetenskap
- 45+ hp måste vara i 300/400 kurser
- 800 timmars industrin arbetslivserfarenhet krävs
- 200 timmar (minst) som krävs vid varje praktik plats
- Detta är inte kredit bärande och det finns ingen terminsavgift
- Ackrediterad av American Culinary Federation
Karriärmöjligheter
- Verkställande kock
- Sous kock
- Konditor
- Corporate kock
- Catering
- dining tjänster
- Culinary pedagog
- restaurang förvaltning
- Mat och dryck
- Meny design
Obligatoriska kurser
- AFFÄRSBOKFÖRING
- advanced Patisserie
- Professionell matlagning Fundamentals jag
- Professionell matlagning Fundamentals II
- internationellt kök
- samtida Cuisine
- Mat service Operations Management
- Garde Manger / Charcuterie
- Kommersiell matlagning och Catering
- Nutrition / Livsmedelsvetenskap
- american Gastronomi
- Culinary Futures / Food Technology
- Advanced Kitchen Menyhantering
- Den globala marknaden
- finans
- gästfrihet Futures
- Tjänsteekonomin
- etik
- språk Sequence
- Strategisk planering och politik
- Reklam och marknadsföring
- Matsal & Kitchen Operations
- Mat Service Sanitation
- Facilities Planning
- miljöledning
- kulturella Enology
- Capstone Projektplanering
- Capstone Project
English Language Requirements
Certifiera din engelska kunskap med Duolingo English Test! DET är ett bekvämt, snabbt och prisvärt engelska onlinetest som accepteras av över 4 000 universitet (som det här) runt om i världen.