Keystone logo
Paul Smith's College

Paul Smith's College

Paul Smith's College

Introduktion

När det gäller kakmått högskolor, är Paul Smiths allt annat än. Faktum är att vi är den enda 4-åriga college innanför gränserna för den världsberömda "för evigt vilda" Adirondacks.

Studenter vid Paul Smith College erfarenhet en hands-on utbildning som kombinerar beprövad karriär utbildning med en meningsfull utforskning av sig själv, samhälle och jorden:

  • Om du är en skogs stor, kommer du att spela en roll i en hållbar förvaltning av akademins 14.000 tunnland egendom
  • Om du är en fiske och vilda djur vetenskap stora, får du lära dig att märka och spåra olika arter
  • Om du är en entreprenörs företagsekonomi som huvudämne, kommer du skriver en fungerande affärsplan för en lokal operation

Bor och lära här kräver en speciell typ av studerande - någon som värderar överflödet av vår naturliga landskapet och omfattar vår anda av kreativ självtillit. Vi kallar oss Smitties. Låter som du? Låt oss prata!

Vår mission

Paul Smith är till skillnad från alla college i USA. Vårt läge och historiska arv erbjuda studenterna enastående möjligheter för praktisk inlärning inom miljövård, skogsbruk, gästfrihet och mer. Vår unika metod är att kombinera upplevelse och traditionella lärande, med hjälp av klassrummet som en startpunkt för fältarbete, laboratorieforskning, praktik och på arbetsplatspraktik.

Som ett resultat, Paul Smiths Högskoleexamen lämna med gedigen akademisk bakgrund, förtroende och praktisk erfarenhet att frodas inom det valda områden.

Affärsidé

Paul Smith College utbildar aktivt studenter att bli produktiva medborgare genom att kombinera erfarenhets och traditionell undervisning genom vårt engagemang för upptäckt, disciplin och kreativitet. Vår Paul Smith College samhälle, bosatt i Adirondack Park, främjar ekonomisk, social och miljömässig hållbarhet.

Varför Paul Smiths? Det handlar om erfarenhet

Här är formeln: Våra akademiker + vår fakultet + vår plats = en college upplevelse du inte kan få någon annanstans.

Med cirka 900 studenter Paul Smith är en sammansvetsad, stödjande och samvetsgrant "gröna" college gemenskap. Vi erbjuder 17 kandidatexamen s och sju Associate Degree program.

Från Campus till karriär

Nio av tio Smitties - det är vad vi kallar Paul Smiths alumner - landa ett jobb eller gå till Grad skolan inom sex månader efter examen. Våra studenter inkluderar miljöbeslutsfattarna, mat lastbil entreprenörer, park rangers, utväg chefer och Fortune 500 verkställande direktörer.

Livet i Adirondacks

De kallar inte oss College of Adirondacks för ingenting. Vårt campus ligger inne i sex miljoner tunnland Adirondack Park - och när du bor här, blir du en Adirondacker. Vi har en Woodsmen Team och ett mästerskap snöskor lag. Och varje februari kommer du samla med tusentals andra Adirondackers på Saranac Lake för att fira östkusten längsta-running Winter Carnival. I varmt väder, låna en av college kanoter, vandra miles av stigar på din dörr, eller tackla campus Hochseilgarten. På vintern kan du slå inomhus campus klättervägg och den olympiska skidbackar på Whiteface Mountain bara 30 minuter upp vägen.

Vad kan Paul Smith erfarenhet göra för dig?

Kom och se själv. Schemalägga ett campus besök eller tala med en antagning officer genom att ringa (800) 421-2605 eller e-post oss på [email protected].

English Language Requirements

Certifiera din engelska kunskap med Duolingo English Test! DET är ett bekvämt, snabbt och prisvärt engelska onlinetest som accepteras av över 4 000 universitet (som det här) runt om i världen.

Platser

  • Paul Smiths

    New York 30,7777, 12970, Paul Smiths

    Frågor