Keystone logo
Pima Community College

Pima Community College

Pima Community College

Introduktion

Pima Community College är en tvåårig college betjänar större Tucson storstadsområde på sex platser i hela Pima County. Grundades 1966, Pima kredit kurser tilldela certifikat och intresse grader i en mängd olika områden. PCC ger också utveckling av arbetskraften, karriär utbildningsprogram, fortbildning och vuxenutbildning.

pima har åtagit sig att tillhandahålla praktiskt, prisvärt och tillgängligt utbildning av hög kvalitet med makt att förändra livet för våra studenter, och förbättra vårt samhälle. Historia och Mission Uppdraget för Pima Community College är att vara en öppen antagning institution som tillhandahåller prisvärda, omfattande utbildningsmöjligheter som stöder studerande framgång och möta de olika behoven hos sina studenter och samhälle. Detta uppdrag, tillsammans med vår vision och värderingar, utgör ramen för akademins verksamhet.

Pima historia visar ett starkt engagemang för att göra en skillnad i vårt samhälle.

Accreditation Pima är fullt ackrediterad av Higher Learning kommissionen (HLC). Flera specialiserade program har också godkänts eller certifierats av organ i myndigheten.

Internationella studenter - Framgångsrika resor börjar här Välkommen International Students! Upptäck de många fördelarna med att starta din utbildning karriär på Pima Community College.

Du kan spara på undervisning kostnader genom att starta högre utbildning vid Pima Community College. Fyraåriga universitet är dyrare än community college. 2 + 2 möjligheter. Få två grader i stället för en! Komplettera din första två åren av högre utbildning vid Pima Community College och få en Associate Degree. Sedan slutföra din studentexamen examen vid ett universitet. Pima avtal överförings gör det enkelt att överföra till våra partnerinstitutioner, bland annat University of Arizona, för att slutföra din examen. Få en utbildning av god kvalitet med högt kvalificerade lärare och njuta av en personlig instruktion i en liten klassrum. Upplev de olika utbildningssystemen i USA. Starta din utbildning i Pima Community College och överföra till vår lokala universitet eller annat universitet i USA. Få en konkurrensfördel. Går med i vårt Honors Program.

Vi är här för att stödja er! Bor och lärande i ett annat land är spännande, men kan göra dig osäker. Vi strävar efter att göra din vistelse varmt och välkommen. Det är därför Pima Community College International Student Services Office hjälper dig genom krav på studentvisum och guidar dig genom en framgångsrik akademisk erfarenhet. Det är en del av vårt löfte att hjälpa varje elev lyckas.

Invandring rådgivning: att förstå rättigheter och skyldigheter, ansöker om frivillig praktik. Akademisk rådgivning: att välja programkurser, granskar framsteg mot universitets överföring, väljer engelska-as-a-andra-Språkkurser. Kulturell anpassning: umgås med andra internationella studenter, förstå amerikanska tullen, lära sig att leva i Tucson.

Platser

 • Tucson

  Community Campus, 401 North Ave., 85709, Tucson

  • Tucson

   Northwest Campus, 7600 North Shannon Road, 85709, Tucson

   • Tucson

    Desert Vista Campus, 5901 South Calle Santa Cruz, 85709, Tucson

    • Tucson

     West Campus, 2202 West Anklam Rd, 85709, Tucson

     • Tucson

      Downtown Campus, 1255 North Stone Ave., 85709, Tucson

      • Tucson

       Davis-Monthan Air Force Base Education Center, 5355 E. Granite St., Building 2441, Suite 100, 85707-3011, Tucson

       • Tucson

        East Campus, 8181 East Irvington Rd, 85709, Tucson

        Frågor