Keystone logo
Peru State College

Peru State College

Peru State College

Introduktion

Peru statens historia

Peru statens "Campus en Thousand Oaks," en medlem av Nebraska Statewide Arboretum, ligger inbäddat i bergen i historisk sydöstra Nebraska på Missourifloden. Kollegiet erbjuder en blandning av innovativa online och traditionella klassrums grund- och forskarutbildning, inklusive online examen grader i utbildning och organisationsutveckling. Nebraska första college, grundades 1867 som en lärarutbildning skola med en byggnad och 60 studenter har förändrats under det senaste århundradet och en halv till en state-of-the-art institution som erbjuder olika, mångfacetterade utbildningsprogram till cirka 2400 studenter. Peru staten har länge varit en källa av ledarskap, en ovärderlig resurs för samhällen och företag, och en källa för genomförda akademiker kända för sin utmärkta utbildning och yrkesmässig kompetens. Kollegiet har haft stort stöd från staten Nebraska, med mer än $ 50 miljoner campus renoveringsprojekt som finansieras under det senaste decenniet. Samtidigt som vi tjänar studenter runt om i världen, behåller Peru staten en särskild förpliktelse att tjäna invånarna och behov sydöstra Nebraska samhället genom utbildning, forskning och public service-program.

Mission

I att utbilda individen till gagn för samhället, odlar Peru State kapacitet och benägenhet för livslångt lärande genom att främja oberoende utredning och främja värdet av kunskap och upptäckter. Genom innovativa grund- och forskarutbildning, fortsätter Nebraska första college sitt åtagande att göra ett viktigt bidrag till regionens framtid och staten. Vision Peru staten kommer att bli ett college val att främja kvalitet och elevernas resultat genom engagemang i en kultur som främjar utredning, upptäckt och innovation.

Värden

Pedagogiska engagemang är ett aktivt förhållningssätt till undervisning och lärande som anser att mångfalden av studenter och skapar en kultur av ägande, integration och ledarskap. Det ger alla studenter och anställda att ansluta personligen med pedagogisk erfarenhet, andra och samhället genom att skapa möjligheter för direkt inblandning i lärandet. Engagerade lärare och elever försöker förstå och respektera flera perspektiv i sökandet efter lösningar på problem genom undersökning och forskning. Denna process underlättar upptäckten av nya idéer och bättre metoder. Dessa upptäckter, tillsammans med kontinuerlig reflektion och ett engagemang för tjänsten, främja en innovationskultur som resulterar i progressiv förändring som gynnar samhället.

mål

Peru State försöker ingjuta i våra elever:

 • effektiva kommunikativ förmåga;
 • dator och informationskompetens;
 • oberoende kritiskt tänkande och intellektuell förmåga till förändring;
 • förberedelser för att ta social och medborgerlig ledarroller;
 • förmågan att ägna intellektuellt, etiskt, estetiskt och fysiskt givande liv.

Medlemskap och ackreditering

Peru State är ackrediterat av Higher Learning kommissionen. Kollegiet har godkänts av organisationen sedan 1915. Under 2012 fick Peru State fortsatt ackreditering för de kommande 10 åren från Higher Learning kommissionen. Kollegiet fick bästa möjliga utvärderingsresultat, utan uppföljningsbesök eller annan rapportering som krävs, placera den i en elitgrupp av institutioner i regionen. Peru staten har fortsatt ackreditering av det nationella rådet för ackreditering för lärarutbildning. Fullt medlemskap bibehålls i American Association of Colleges för lärarutbildning och det amerikanska rådet för utbildning. College är också en chartermedlem av Nebraska rådet lärarutbildning. Peru är medlem institutionen i Nebraska State College System.

Internationella studenter:

Måste uppfylla Engelska språkkrav

Tillhandahålla bevis på engelska språkkunskaper. Du måste tillhandahålla bevis på engelska språkkunskaper i ett av följande sätt: a. Test av engelska språk som främmande språk (TOEFL) 550 utan avsnitt poäng mindre än 56 (pappersbaserade) 79/80 (Internetbaserad) 213 utan avsnitt poäng mindre än 22 (datorbaserat) miljarder. Engelska 3 - minst poäng av 72 c. International English Language Test System (IELTS) minst poäng av 6,5 d. SAT SAT Minst: Läsning 440, engelska

English Language Requirements

Certifiera din engelska kunskap med Duolingo English Test! DET är ett bekvämt, snabbt och prisvärt engelska onlinetest som accepteras av över 4 000 universitet (som det här) runt om i världen.

Platser

 • Peru

  Peru State College 600 Hoyt St, NE 68421, Peru

 • USA Online

  USA Online, Amerikas förenta stater

  Frågor